شناسهٔ خبر: 137607 - سرویس هواشناسی
نسخه قابل چاپ

مطالعات اقلیمی شهر فرودگاهی مشهد در سازمان هواشناسی کشور انجام می‌شود

تاج بخش در دیدار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با رئیس سازمان هواشناسی کشور عنوان شد که سازمان هواشناسی مطالعات اولیه منطقه احداث شهر فرودگاهی امام رضا (ع) مشهد را انجام می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سحر تاج‌بخش رئیس سازمان هواشناسی کشور در دیدار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با رئیس سازمان هواشناسی کشور عنوان کرد: سازمان هواشناسی مطالعات اولیه منطقه احداث شهر فرودگاهی امام رضا (ع) مشهد را انجام می دهد. این مطالعات با محوریت جهت وزش باد غالب و تعیین بهترین موقعیت برای احداث باند فرودگاه انجام می‌شود.

وی با اشاره بر نقش داده های هواشناسی در فعالیت های هوانوردی گفت: استفاده از داده های اقلیمی و جوی در فعالیت های هوانوردی از قبل تاسیس فرودگاه تا حین و پس از بهره برداری از آن از ضروریت‌های اجتناب‌ناپذیر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: تمامی نشست و برخواست‌های هواپیماها در فرودگاه‌ها بر اساس داده‌های حاضر و منطبق بر محصولات هواشناسی هوانوردی ممکن است به این معنی که بدون داده های جوی امکان نشست و برخاست هواپیما در هیچ فرودگاهی میسر نیست.

در این دیدار جواد خدائی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از تامین اعتبار مورد نیاز برای احداث ساختمان رادار هواشناسی خراسان رضوی از محل اعتبارات استان خبر داد.

وی افزود: اعتبار لازم برای تکمیل ساختمان مرکز کالیبراسیون ادوات هواشناسی سبزوار از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود.