شناسهٔ خبر: 137708 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

طی سه ماهه ابتدای امسال؛

افزایش ۲۱ درصدی جابه‌جایی کالا در بوشهر

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر گفت: در سه ماهه ابتدای امسال دو میلیون و ۳۸۴ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر جابجا شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (بوشهر) مهدی شهابی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر گفت: در سه ماهه ابتدای امسال دو میلیون و ۳۸۴ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر جابجا شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشته است.

شهابی افزود: این میزان جابجایی کالا در قالب ۱۵۵ هزار سفر بوده که در این شاخص هم شاهد رشد ۱۳ درصدی عملکرد استان نسبت به سه ماهه پارسال هستیم.

وی آمار جابجایی بار در فصل بهار سال قبل در استان را یک میلیون و ۹۶۵ هزار تن معادل ۱۳۴ هزار سفر اعلام کرد و یادآور شد: در سالجاری عمده کالاهای حمل شده استان شامل گندم و برنج، محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی (پلی اتیلن، انواع گاز مایع، میعانات گازی، پلی استایرین) سیمان، سوخت و گوجه فرنگی بوده است.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه بیشترین مقصد جابجایی کالا از بوشهر به سمت تهران در قالب ۱۷ هزار سفر ثبت شده، ادامه داد: خوزستان با ۱۴ هزار سفر، فارس با ۱۴ هزار سفر، مرکزی با ۵ هزار سفر و اصفهان ۴ هزار سفر در رتبه های بعدی مقصد ناوگان باری بوشهر طی فصل بهار بودند.

شهابی درخصوص رتبه شهرستان های استان در جابجایی کالا نیز اظهار کرد: طی این مدت عسلویه با ۸۵۱ هزار تن، بوشهر با ۴۸۸ هزار تن و دشتستان با ۴۲۳ هزار تن بیشترین تناژ حمل شده را در بین شهرستان های بوشهر به مقصد استان های دیگر داشته اند.

شهابی از آمادگی کامل بخش حمل و نقل برای جابجایی کالای اساسی مورد نیاز مردم خبر داد و اعلام کرد: در بهار امسال ۴۹ هزار و ۷۱۸ تن کالای اساسی از جمله جابجایی محموله ۳۰ هزارتنی گندم وارداتی به انبارها توسط ناوگان باری استان جابجا شد که منجر به افزایش خیره کننده عملکرد استان شد، طوری که از نظر تناژ ۳۳۸ درصد و از نظر سفر ۲۸۱ درصد رشد را ثبت کرد.

وی یادآور شد: ۱۶۰ شرکت حمل و نقل فعال استان با بیش از ۴ هزار و ۹۹۰ راننده باری و ۳۳۰۰ ناوگان سنگین باری در این مدت، جابجایی کالاهای حمل شده را بر عهده داشته اند.