شناسهٔ خبر: 142018 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

گام نهایی سازمان هواپیمایی کشوری برای آغاز عملیات پروازهای اربعین ۱۴۰۲

لوگو سازمان هواپیمایی کشوری در جلسه هماهنگی پروازهای اربعین حسینی سال ۱۴۰۲ با حضور مدیران صنعت حمل ونقل هوایی، تصمیمات نهایی برای آغاز عملیات پروازهای اربعین ۱۴۰۲ اتخاذ شد که در این راستا راه اندازی مرکز OCC ویژه پروازهای اربعین امسال نیز مطرح شد

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی صبح امروز در جلسه هماهنگی پروازهای اربعین حسینی سال ۱۴۰۲ تصمیمات نهایی برای آغاز عملیات پروازهای اربعین ۱۴۰۲ با حضور مدیران صنعت حمل ونقل هوایی اتخاذ شد.

 محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در جلسه هماهنگی پروازهای اربعین حسینی سال ۱۴۰۲، به بیان ماموریت بخش‌ هوایی کشور در عملیات پروازی برای حضور در بزرگترین اجتماع بشری در دنیا پرداخت.

وی افزود: عملیات پروازهای اربعین امسال از ۲۷ مرداد ماه از فرودگاه های ایران به فرودگاه های نجف و بغداد آغاز خواهد داشت.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: سال گذشته ۸۰ درصد از عملیات پروازهای اربعین به فرودگاه نجف و ۲۰ درصد به فرودگاه بغداد انجام شد و ۶۵ درصد از این تعداد پروازها از مبدا فرودگاه امام خمینی(ره) و مابقی از سایر فرودگاه‌ها صورت گرفت.

 محمدی بخش با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط آب و هوایی و شرایط خاص مرزی استفاده از بخش هوایی مورد استقبال بیشتر عموم قرار داشته و انتظار از این بخش بسیار بالاست گفت: به منظور مدیریت بیشتر عرضه و تقاضا در ارائه مجوزهای پرواز به شرکت‌های هواپیمایی محدودیتی لحاظ نشده است.

وی قیمت تعیین شده برای پروازهای اربعین به فرودگاه‌های نجف و بغداد را ۸میلیون تومان و از مبداء مشهد ۹.۵میلیون تومان اعلام کرد و از شرکت‌های  هواپیمایی خواستار شد به منظور افزایش ظرفیت‌های پروازی از هواپیمایی‌های پهن پیکر استفاده کنند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از شرکت‌های هواپیمایی خواست نسبت به استقرار رئیس ایستگاه پاسخگو و تصمیم‌گیر در فرودگاه‌های نجف و بغداد اقدام کنند.

راه اندازی مرکز OCC ویژه پروازهای اربعین امسال

کاپیتان محمدی بخش از راه اندازی مرکز مدیریت کنترل عملیات (OCC) ویژه پروازهای اربعین در سازمان هواپیمایی کشوری با حضور شرکت‌های فعال در عملیات امسال خبر داد و گفت: این مرکز به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط با تمامی فرودگاه‌های درگیر در عملیات است.

وی از برخورد در لحظه با گران‌فروشی بلیت در این ایام خبرداد و تصریح کرد: شرکت‌های هواپیمایی مجازند با اختیار خود در سایت خودشان فروش بلیت داشته باشند و شرکت‌هایی که از زیرساخت لازم برای فروش برخوردار نیست می توانند با رعایت مقررات لازم نسبت به واگذاری فروش بلیت به سایت‌های منتخب و معرفی شده از سوی این سازمان با نظارت و کنترل دقیق تر اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مقام مسئول در حوزه فروش بلیت پروازهای اربعین را شرکت‌های هواپیمایی عنوان کرد و گفت: فروش بلیت خارج از سامانه فروش شرکت‌ها ممنوع است.