به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران، مصطفی امیری گفت: لکه گیری و روکش آسفالت محور تیزهوشان –کلاگر محله به طول ۶۰۰ متر با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان، بهسازی و آسفالت راه روستایی کلاگر محله-کوچکسرا به طول ۸۰۰ متر با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان، لکه گیری و روکش آسفالت محور خنار درویش به طول ۹۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان،لکه گیری و روکش آسفالت محور گاوان آهنگر به طول ۹۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و یکصد میلیون تومان به بهره برداری رسید.
وی همچنین از بهره برداری از بهسازی و آسفالت راه روستایی نجار کلای جدید به طول ۶۵۰ متر و با اعتباری بالغ بر۱یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال لکه گیری و روکش آسفالت کمربندی سیمرغ به طول ۲۱۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان و روکش آسفالت راه روستایی صنم – نوگیری به طول ۱۰۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و یکصد میلیون تومان و آسفالت راه روستایی قادیکلا – وسطی کلا (رجه) بطول ۵۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان و روکش آسفالت راه روستایی حاجی کلا – کمانگر کلا بطول ۵۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای قائمشهر همچنین از آغاز به کار پروژه زیر سازی و تعریض محور سیمرغ –بابل به طول ۵و نیم کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان خبر داد.
امیری در ادامه به اقدامات ایمن سازی این اداره در سطح محورهای تحت پوشش خود اشاره و تصریح نمود : اقدامات ایمن سازی از قیبل تامین روشنایی و رفع خاموشی ، پاکسازی و زیبا سازی حریم راه ها، شانه سازی ،رنگ آمیزی پایه های تابلو و نرده های پل ، آشکار سازی نقاط پر تصادف ، نصب انواع علائم اخطاری قوس ، مسیرنما و خطر نما ، تعمیر و بازسازی و نصب گاردریل، ساماندهی و افزایش اثر بخشی علایم در طول محورها تنها بخشی از اقدامات ایمن سازی این اداره است.