به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مصطفی محقق امروز در نخستین کنفرانس بینالمللی توفانهای گرمسیری اقیانوس هند در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور اظهار کرد: در توفانهای گرمسیری سال ۱۹۷۲ حدود ۳۰ هزار نفر در بنگلادش کشته شدند.
وی افزود: از سال ۲۰۰۱ تا کنون ۴۷ هزار نفر بر اثر توفانهای گرمسیری فوت کردهاند و این توفانها به عنوان مرگبارترین مخاطره طبیعی بشمار میروند.
هماهنگکننده ارشد مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در (اپدیم) سازمان ملل متحد ادامه داد: پس از توفانهای حارهای به ترتیب زلزله و سیل مرگبارترین مخاطرات هستند.
گفتنی است، امروز نخستین کنفرانس بین المللی توفانهای گرمسیری اقیانوس هند همزمان با پنجاهمین سالگرد تشکیل پنل توفانهای گرمسیری سازمان جهانی هواشناسی در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور آغاز بکار کرد.
این کنفرانس با حضور شماری از مسئولان داخلی و خارجی و پژوهشگران حوزه هواشناسی با همکاری سازمان هواشناسی کشور، پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو و سازمان جهانی هواشناسی برگزار شده است.
بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو در بخش بین الملل این کنفرانس سخنرانانی از کشورهای چین، میانمار، فیلیپین، هند، مالزی و عمان حضور دارند.