به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خراسان رضوی، جعفر شهامت با اعلام این خبر گفت: استان خراسان رضوی با سهم ۱۱ درصدی از حمل ونقل جاده ای کشور دارای ظرفیت های درخور توجه حمل ونقل جاده ای می باشد، این استان دارای ۵۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع وسائط نقلیه عمومی حمل ونقل جاده ای فعال و نیز ۵۴ هزارو ۶۰۰ نفر راننده آموزش دیده و حرفه ای فعال می باشد.
وی افزود در حال حاضر حدود ۲۷ هزار دستگاه انواع وسائط نقلیه حمل و نقل عمومی استان در سن مرز فرسودگی قرار دارند. با این شرایط استان در بخش حمل و نقل مسافر مقام اول کشور و در حمل و نقل کالا دارای رتبه های قابل توجهی می باشد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان خراسان رضوی گفت: در سال گذشته تعداد یکهزار و ۲۲۲ دستگاه انواع وسایط نقلیه نو و نیز در شش ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۳۸۷ دستگاه انواع ناوگان عمومی جدید با سرمایه گذاری بخش خصوصی بمبلغ حدود ۱۶هزار میلیارد ریال به ظرفیت حمل ونقل جاده ای افزوده شده است.
ایشان توسعه ونوسازی ناوگان حمل ونقل جاده ای استان را در شرایط فعلی یک ضرورت عنوان نموده و اشاره کرد: شیوه نامه واردات خودرو های کارکرده فرصت مناسبی برای توسعه و نوسازی حمل ونقل جاده ای فراهم می آورد.
رئیس کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر خراسان رضوی ادامه داد: در شیوه نامه جدید ابلاغی توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای برای اولین بار اجازه داده شده است علاوه بر ناوگان تجاری باری ، ناوگان مورد نیاز بخس مسافری با عمر کمتر از ۵ سال وارد کشور شوند و ابراز امیداواری نمود با واردات این خودروها شاهد بهبود در سیستم حمل ونقل و ارایه خدمات مناسبتری در سطح استان خواهیم بود.
شهامت در پایان افزود: توسعه ناوگان حمل ونقل جاده ای زمینه توسعه صادرات و ترانزیت در استان را فراهم خواهد نمود و واردات کامیون ، اتوبوس ، مینی بوس و ون های خارجی با سن زیر ۵ سال می تواند نقش بسزایی در توسعه ضریب ایمنی ترافیک محورهای موصلاتی جاده ای بدنبال داشته باشد.