به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی محمد الهینیا معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در مراسم گرامیداشت روز جهانی الکترونیک هواپیمایی که دیروز برگزار شد با بیان اینکه جا دارد متخصصان الکترونیک هواپیمایی افق یک سال آینده را برای خویش ترسیم کنند، گفت: باتوجه به اینکه متخصصان این حوزه در شرایط تحریم، نصب و نگهداری سیستمهای پیچیده هوانوردی را برعهده دارند، وقت آن رسیده تا در عرصه منطقه نیز فعالیت داشته و عالمانه و مجاهدانه توانمندی خود را عرضه کنند.
الهینیا اظهار کرد: به توان متخصصان الکترونیک هواپیمایی اعتقاد راسخ داریم و ایمان داریم که اگر این مهارتها به خارج از فضای کشور منتقل شود، شاهد مزایای اقتصادی بسیار مطلوبی برای کشور خواهیم بود اما عواید مالی تنها بخشی از فایدههای این امر است. با تحقق این هدف مهم، متخصصین ما بخشی از مراودات فنی منطقه در حوزه سامانه های هوانوردی خواهند شد.
وی با بیان اینکه روز جهانی الکترونیک هواپیمایی، عید نوروز متخصصان این حوزه است، خاطرنشان کرد: از امروز باید افقهای جدید برای ادارهکل ارتباطات و ناوبری هوایی ایران ترسیم شود و با تکیه بر توانمندی نخبگان، برای اعتلای صنعت هوانوردی گام برداریم.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاهها با تاکید بر لزوم داشتن انضباط حرفهای در کار گفت: باید در مسیر رشد پلکانی قرار گرفته و خود را به آداب حرفهای، بیش از پیش مسلح کنیم.
الهینیا با اشاره به تجدید ناپذیر بودن زیرساختهای کشور، گفت: با همین امکانات محدود و بدون هیچ کمک خارجی، نیروهای متخصص ایرانی در نگهداری تجهیزات این حوزه مجاهدتهای مثال زدنی انجام دادهاند.
متخصصان الکترونیک هواپیمایی(ATSEP) بهخوبی از پس وظایف خطیر برآمدهاند
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی در این مراسم ضمن قدردانی از پیشکسوتان این حوزه گفت: متخصصان الکترونیک هواپیمایی از گذشته تا به امروز با پیمودن مسیرهای صعبالعبور و تحمل سرمای طاقت فرسا در مناطق مختلف، بهخوبی از پس ماموریتهای خطیر برآمدهاند.
محمد حبیبالهی افزود: نگهداری و تضمین صحت عملکرد سامانهها و تجهیزات در شرایط تحریم، کار دشواری است که توسط متخصصان متعهد ایرانی در حال انجام است.
در ادامه این مراسم، محسن ناصری دبیرکل متخصصان الکترونیک هواپیمایی(ATSEP) وعده پیگیری مطالبات برزمین مانده کارکنان ادارهکل ارتباطات و ناوبری هوایی را داد و خواستار توجه ویژه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره به این حوزه شد.
جواد عسگری معاون دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در مراسم گرامیداشت روز جهانی الکترونیک هواپیمایی درخصوص آخرین وضعیت پروژه تولید رادار ایرانی گفت: تولید رادار MSSR انجام و پس از آزمایش در سایت کوشک بزم آماده نصب در فرودگاه آبادان خواهد بود.
بهگزارش روابطعمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ وی در پایان شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران را استانداردترین کارفرما و متخصصان الکترونیک هواپیمایی را جزو حرفهای ترین نیروهای مرتبط با پروژههای خود دانست.