شناسهٔ خبر: 150826 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۳۰۰ نقطه مستعد حادثه در راه‌های استان مرکزی رفع خطر شد

نقاط حادثه خیز اراک مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۳۰۰ نقطه مستعد حادثه شامل نقاط پرتگاهی، اصلاح هندسی قوس‌های افقی، تقاطع‌های همسطح و... طی بازه زمانی دوسال اخیر ایمن‌سازی و رفع خطر شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان مرکزی مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی راه‌های استان اظهار کرد: با توجه به ارزیابی‌هایی که در سطح کشور و به صورت هوشمند انجام گرفت، ۸۸۷ نقطه پرخطر در کشور شناسایی شده که سهم استان مرکزی از این نقاط ۳۷ نقطه بوده است. 

وی افزود: این نقاط سال گذشته شناسایی و تیر ماه سال جاری برای اجرا به استان‌ها ابلاغ شد؛ با برنامه ریزی‌های صورت گرفته با توجه به اعتباراتی که در نظر گرفته شده تصمیم بر این شد تا از ۳۷ نقطه مد نظر در استان ۱۵ نقطه تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ رفع شود. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی یادآور شد: برای رفع این ۳۷ نقطه حادثه‌خیز ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که ۶ میلیارد آن اختصاص پیدا کرده و به تناوب در جهت رفع این نقاط هزینه شده است. 

جهانی با اشاره به رفع ۹ نقطه حادثه‌خیز در سطح استان با اعتبارات تخصیص یافته ادامه داد: مقرر شد تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ (شهریورماه سال آینده) ۶ نقطه حادثه‌خیز باقی مانده نیز برطرف شود. 

وی با اشاره به برگزاری دوازدهمین کمیسیون اجرایی آئین‌نامه مدیریت حمل‌ونقل و سوانح رانندگی استان مرکزی با حضور نصیری نماینده معاونت فرهنگی و اجتماعی حوزه معاون اول ریاست جمهوری، صباغ‌زاده مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، حیدری کارشناس دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: در این جلسه آخرین وضعیت رفع نقاط حادثه‌خیز مصوب در شبکه راه‌های استان مرکزی در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن و هم افزایی استانداری مرکزی در تأمین اعتبار برای رفع برخی نقاط حادثه‌خیز بررسی شد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به مصوبات این جلسه گفت: در این نشست مقرر شد تا چهار نقطه از ۳۷ نقطه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان از سوی استانداری تامین اعتبار شود و امیدواریم با اختصاص آن روند پیشرفت رفع این نقاط نیز تسریع شود. 

جهانی همچنین با اشاره به شناسایی و رفع بیش ۳۰۰ نقطه مستعد حادثه در سطح راه‌های استان بیان کرد: به غیر از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز مصوب، در سطح استان کمیته‌ای متشکل از پلیس راه، فرمانداری‌ها و کارشناسان این اداره کل تشکیل و پس از شناسایی نقاط مستعد حادثه، ۳۰۰ نقطه شامل نقاط پرتگاهی، اصلاح هندسی قوس‌های افقی، تقاطعات همسطح، تعریض محور و… طی بازه زمانی دوسال اخیر ایمن‌سازی و رفع خطر شده است. 

وی افزود: در یک سال اخیر اقداماتی نیز به صورت امانی و با امکانات خودرویی و توان نیروی انسانی در اختیار راهداری از جمله آشکارسازی، روشنایی تقاطع‌ها و… به منظور رفع این نقاط انجام شده است.