به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سردار هادیان فر رئیس پلیس راهور فراجا در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت اظهار کرد: بحث تصادفات مهم ترین موضوعی است که در بحث حمل و نقل زمینی باید به آن توجه کرد.
وی افزود: بیش از ۵۲ میلیون راننده دارای گواهینامه و بیش از ۴۰ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم که به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه وجود دارد و از این تعداد ۴۷ درصد باید در فرایند اسقاط قرار بگیرند.
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه، مدیریت ترافیک باید مورد توجه حاضران در این جلسه قرار بگیرد، گفت: در سال گذشته ۳۵ میلیارد تردد در شهر و ۷ میلیارد تردد در جاده ها داشته ایم و موضوع کاهش ۳۱ درصد به ازای هر وسیله در برنامه ششم و ۵۰ درصد در برنامه هفتم دیده شده است.
سردار هادیانفر تاکید کرد: ۳۲ دستگاه نیز در حوزه پیشگیری از تصادفات نقش دارند و باید همکاری لازم را داشته باشند.
وی افزود: در سال ۸۶ تعداد تلفات ناشی از حوادث رانندگی به بیش از ۲۸ هزار کشته در سال رسید اما به مرور زمان شرایطی در کشور به وجود آمد که روند کاهشی اتفاق افتاد، اما هنوز دغدغه تصادفات جدی است.
به گفته سردار هادیان فر، تعداد تلفات ناشی از حوادث رانندگی بیش از ۱۹ هزار نفر شده و تعداد مصدومین به ۳۶۰ هزار نفر در سال جاری رسیده است که ۱۵ تا ۲۰ درصد مجروحین منتج به قطع نخاع شده است.
رییس پلیس راهور فراجا بیان کرد: دولت بحث خسارت ناشی از تصادفات را ۸ درصد پیشبینی می کند اما تصادفات ۷ درصد به تولید ناخالص ملی لطمه می زند و ۹ تا ۱۱ درصد بودجه کشور صرف تصادفات می شود.
وی افزود: در پلیس راهور ۱۳۲ کشور مورد بررسی قرار گرفته اند و طبق مطالعات صورت گرفته پنج عامل اصلی مدیریت، عامل انسانی، وسیله نقلیه، قوانین بازدارنده و راه نقش مستقیم در حوادث ناشی از حوادث رانندگی دارند.
سردار هادیان فر خاطرنشان کرد: امضا تفاهم نامه کاهش آسیبهای جاده ای، استفاده از ظرفیت های موجود است زیرا با روش های سنتی کاهش تصادفات کار سختی است و با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان میتوانیم این دغدغه مهم کشور را کاهش دهیم.