شناسهٔ خبر: 156619 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان عنوان کرد؛

رونق مناطق ساحلی خوزستان با مشارکت ۳ سازمان مدیریت، بنادر و دریانوردی و نقشه برداری

بندر امام خمینی (ره) سازمان بنادر و دریانوردی با اجرای طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان خوزستان با رویکرد توسعه پایدار در صدد است که حفاظت از محیط زیسـت را بـا توسـعه اقتصادی از طریق به کارگیری ابزارهای مناسب ترکیب کند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، نخستین نشست هماهنگی مشترک مدیران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و بنادر و دریانوردی استان خوزستان و سازمان نقشه برداری کشور به‌منظور مشارکت و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان در انجام طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) استان خوزستان برگزار شد.

ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به‌ضرورت ایجاد هماهنگی و مشارکت میان دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی با اجرای طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان خوزستان با رویکرد توسعه پایدار درصدد است که حفاظت از محیط زیست را با توسعه اقتصادی از طریق به‌کارگیری ابزارهای مناسب ترکیب کند این فرآیند هم محیط طبیعی و هم ساکنان مناطق ساحلی را مورد توجه قرار می‌دهد.

گرایلو ضمن برشمردن اهمیت این طرح حیاتی برای شهرها و مناطق ساحلی استان خوزستان، هم افزایی و انجام دقیق این مطالعات را گامی مهم در توسعه دریا محور و رونق مناطق ساحلی دانست.

وی تهیه این مطالعات با جمع‌آوری اطلاعات دیگر دستگاه‌ها در خصوص این موضوع را ضروری دانست و گفت: بنا داریم با تکیه‌بر اطلاعات شفاف، نسبت به تهیه مطالعاتی کاربردی به‌منظور اجرای طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان اقدام شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ادامه‌داد: تجارب ۶ استان از طرح‌های دریانوردی بررسی شود تا اشتباهات تکرار نشود و از نوآوری‌ها در تدوین این طرح بهره‌گیری شود.

مهرداد نیکو رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان نیز در این نشست بر ضرورت تبادل دانش و استفاده از تمام ظرفیت اطلاعاتی و مطالعاتی همه دستگاه‌های اجرایی استان در تهیه این طرح مهم تأکید کرد.

نیکو با تأکید بر اراده و عزم این سازمان در همکاری در انجام این مطالعات اظهار کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آمادگی دارد با استفاده از تمام توان و ظرفیت خود و با ایجاد هماهنگی و افزایش مشارکت در بین سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذیربط و برگزاری مستمر و منظم نشست‌ها به‌منظور انجام دقیق و کامل این طرح برنامه‌ریزی و اقدام نماید.

وی خاطرنشان کرد: قرار است مطالعات و نقشه‌های پایه، نقشه سکونتگاه‌ها را یکپارچه انجام دهیم تا خروجی مطلوبی برای کسب و کارهای ساحلی و دریا محور را شاهد باشیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان با تأکید بر اینکه باید دید چه فعالیت‌هایی می‌توان در سواحل استان انجام شود، گفت: طراحی فعالیت‌ها باید با توجه به توان اکولوژی و اقتضائات استان باشد، لذا اگر الزامات لازم در زمینه انجام مطالعات رعایت نشود، فعالیت نیروی انسانی، ماهی‌گیری و شیلات مختل می‌شود.