شناسهٔ خبر: 156814 - سرویس هواشناسی
نسخه قابل چاپ

پیام ویدیویی رئیس IPCC به کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم تهران:

امیدواریم کنفرانس تهران دانشمندان منطقه را برای ارائه دیدگاه های اقلیمی تشویق کند

ببینید| هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم با حضور وزیر راه و شهرسازی رئیس هیئت بین دولتی تغییر اقلیم در پیام ویدیویی به هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم تهران گفت: امیدواریم این کنفرانس دانشمندان ایران و سایر کشورهای منطقه را تشویق کند تا دیدگاه های خود در باره تغییر اقلیم را بنویسند و ارائه کنند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، جیم اسکی امروز در پیام ویدیویی به هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم تهران اظهار کرد: ما برای ورودی‌ها از تمام نقاط جهان و از همه دیدگاه‌ها ارزش بسیاری قائل هستیم.

وی در ادامه کنفرانس تغییر اقلیم تهران مهم برشمرد و گفت: اخیراً من به عنوان رئیس هیأت بین‌الدول تغییر اقلیم (IPCC) انتخاب شده ام و فکر می‌کنم آخرین دوره IPCC، یعنی دوره ششم، حقیقتا پُر مشغله‌ترین ترین دوره در تاریخ این هیأت بوده ‌است.

رئیس هیئت بین دولتی تغییر اقلیم با بیان اینکه این دوره پرمشغله سه گزارش ویژه به اضافه گزارش های معمولِ گروه‌های کاری و گزارش ترکیبی ارائه شده است، افزود: عقیده دارم این دوره یکی از تأثیرگذارترین دوره‌های IPCC نیز بوده است و البته که بر خروجی COP 28 که در نوامبر سال گذشته در دبی برگزار شد، تأثیر بسیار زیادی گذاشت.

اسکی ادامه داد: پیش بینی می کنیم که دوره هفتم نیز دوره پرمشغله‌ای باشد. کما اینکه در جلسه فشرده اخیر این هیئت در استانبل، دولتها در مورد برنامه کاری دوره هفتم که بیشتر سالهای دهه بیست را در بر می‌گیرد، به توافق رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه تصمیم بر آن شد که سه گزارش کارگروه و گزارش ترکیبی را دوباره تهیه کنیم. گزارش ویژه
ای نیز در مورد تغییرات اقلیمی و شهرها نیز تهیه خواهد شد.

رئیس هیئت بین دولتی تغییر اقلیم اضافه کرد: از همه مهمتر، این دوره‌ عمیقا به مسأله تأثیرات و سازگاری خواهد پرداخت، همچنین به عنوان بخشی از وظایف کارگروه ۲ در زمینه «تأثیرات، سازگاری و آسیب پذیری»; توافق کردیم تا محصولی ویژه تهیه کنیم که دستورالعمل های سال 1994 در مورد سازگاری را به روز کند.

اسکی گفت: بنابراین، موضوع این کنفرانس به دور بعدی IPCC بسیار مرتبط است و امیدوارم این کنفرانس، دانشمندان ایران و
سایر کشورهای منطقه را تشویق کند تا خود را به عنوان نویسنده معرفی کنند، زیرا ما برای ورودی‌ها از تمام نقاط جهان و از همه دیدگاه‌ها ارزش بسیاری قائل هستیم.