منصور آرامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درباره نقاط قوت و ضعف و ارزیابی خود از یکی از بندهای پیشنویس برنامه ششم توسعه که در آن تشکیل سازمان توسعه روستایی و ادغام بنیادها و سازمانهای مردم نهاد همچون بنیاد مسکن مطرح شده است گفت: بنیاد مسکن موضوعی جدا از سایر بنیادها و سازمانهایی است که برای تامین مسکن اقشار روستایی فعالیت میکند. از زمانیکه جهاد کشاورزی با وزارت کشاورزی ادغام شد ما از اهدافی که در روستاها دنبال میکردیم دور ماندیم و با این ادغام تنها طرح بخشهای هادی به بنیاد مسکن واگذار شد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: باید به این نکته توجه کنیم که تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یکی از اهداف حضرت امام (ره) بوده، با این نیت که مسئولان در تمامی دورهها بتوانند مشکلات محرومان را حل کنند. به همین خاطر معتقدم بنیاد مسکن نباید با سایر بنیادها و سازمانها ادغام شود بلکه باید بماند و تنها با هدف تامین مسکن برای اقشار کمدرآمد و محروم به کار خود ادامه دهد.
نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: معتقدم بنیاد مسکن باید با هدف تامین تولید مسکن برای اقشار کم درآمد، محروم و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت باقی بماند و طرحهای هادی و سایر اقدامات عمرانی دیگر باید در دل سازمان توسعه روستایی تعریف شود.
این نماینده خانه ملت تاکید کرد: تشکیل سازمان توسعه روستایی یک ضرورت است اما نه به قیمت اینکه بنیاد مسکن را با سایر بنیادها و سازمانهای دیگر در قالب یک سازمان جدید ادغام کنیم.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: بحث تامین مسکن و سایر زیرساختها در یک روستا بسیار مهم است که این زیرساختها شامل تاسیسات، تامین آب، برق، مخابرات، بهداشت روستایی، طرحهای هادی و نظایر اینهاست که بحث تامین زیرساختها میتواند در درون سازمان توسعه روستا و عشایر تعریف شود.
آرامی در پایان گفت: از آنجاییکه وظیفه بنیاد مسکن تامین مسکن اقشار کمدرآمد و روستاییان است باید شرایطی فراهم شود تا این بنیاد بتواند در راستای وظایف خود گام بردارد و به واقع تامین مسکن اقشار روستایی را در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی. در لایحه پیشنویس برنامه ششم توسعه که توسط ستاد برنامه ششم تنظیم شده، آمده است: «دولت موظف است برای بهبود کیفیت زندگی و پایداری توسعه مناطق روستایی و جوامع عشایری و کاهش نابرابریها و عدم تعادلهای بین جوامع روستایی، عشایری و شهری، نسبت به ادغام سازمانهای امور روستایی و عشایری در سطح ملی، منطقهای و محلی (معاونت توسعه روستایی عشایری و مناطق محروم معاون اول ریاستجمهوری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان امور عشایری، سازمان تعاون روستایی و دوایر و ادارات مرتبط در سطوح استانی و محلی) به عنوان سازمان توسعه روستایی و عشایری تا پایان سال اول برنامه ششم اقدام نماید.»/
نظر شما