شناسهٔ خبر: 157320 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

انعقاد تفاهم‌نامه توسعه رشته حمل و نقل بین سازمان راهداری و معاونت آموزش متوسطه

تفاهمنامه راهداری و آموزش و پرورش همزمان با گرامیداشت ایام دهه فجر، تفاهم‌نامه توسعه رشته حمل و نقل بین سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با هدف تقویت و گسترش هنرستان های مرتبط با حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای موجود و همچنین حمایت از تاسیس و راه اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان ضمن قدردانی از اهتمام و اقدامات وزارت آموزش و پرورش در جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر در بخش حمل و نقل اظهار کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های تخصصی می‌بایست زمینه اشتغال و فعالیت در بخش حمل و نقل فراهم شود، نگاه این سازمان هم توسعه و افزایش نیروهای متخصص در بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور است و با تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در ستاد و ادارات استانی، در راستای تحقق این هدف و زمینه جذب و به‌کارگیری این نیروها در بازار کار اقدام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا در ضوابط، مقررات و آیین‌نامه‌ها هم‌بر فراهم شدن زمینه جذب و به‌کارگیری نیروهای آموزش دیده در رشته حمل و نقل تأکید می‌شود و ایجاد مکانیزم‌های تشویقی برای هنرجویان مورد تأکید است.

امانی افزود: یکی از وظایف اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، تسهیل گری در بخش حمل و نقل جاده‌ای است، از این رو در استان‌هایی که ظرفیت حمل و نقلی بالایی دارند، با توسعه هنرستان‌ها و رشته حمل و نقل می‌توان در جهت رشد اقتصادی و رونق بخشی صنعت حمل و نقل ملی گام‌های اساسی برداشت.

براساس این گزارش محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توسعه مراکز هنرستان و رشته حمل و نقل در استان‌های مختلف طی سال‌های اخیر تصریح‌کرد: رشته حمل و نقل با تعامل مناسب بین دو دستگاه اجرایی از سال ۸۸ راه اندازی شد و تعداد ۷۶۰ نفر فارغ التحصیل شدند و درحال‌حاضر ۴۸۹ نفر هنرجو مشغول به تحصیل هستند.

وی با تأکید بر اهمیت این رشته در اقتصاد کشور، خواستار حمایت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در فراهم نمودن زیرساخت‌های آموزشی و ایجاد ظرفیت‌های شغلی به‌ویژه در استان‌های حمل و نقلی شد.

کاظمی افزود: هدف اصلی این تفاهم‌نامه، تقویت و گسترش هنرستان‌های مرتبط با حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای موجود و همچنین حمایت از تأسیس و راه اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است.

گفتنی است مسئولیت پیگیری مستمر و اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و سایر فعالیت‌های مورد توافق بر عهده کارگروهی متشکل از نمایندگان معرفی شده از طرف معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است.