به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان)، عراقی زاده در نشست هم اندیشی شرکت های حمل و نقل کالای استان کرمان که در راستای ارتقا و هوشمندسازی صنعت حمل و نقل کالا برگزار شد، اظهار داشت: در خصوص حمل کالا و مواد معدنی چهارمین استان کشورهستیم، اما از لحاظ حمل بار سنگین رتبه اول کشوری را داریم.
وی افزود: با تشکیل یک کانون وکارگروه مشاوره ای می توان در صنعت حمل و نقل تحولات خوب و مفیدی را رقم زد تا از خط صافی که حوزه حمل و نقل سالیان متمادی در پیش گرفته تغییرات اساسی ایجاد شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان با اشاره به این مطلب که در استان کرمان حدود ۱۹ هزار راننده و ۲۲۰ شرکت حمل و نقل کالا فعالیت می کنند، تصریح کرد: کار حمل و نقل بسیار پیچیده و حساس است به طوری که از ارکان اصلی اقتصاد جامعه محسوب می شود.
عراقی زاده افزود: استان ما پتانسیل و ظرفیت بسیار زیادی دارد اما متاسفانه علیرغم داشتن این پتانسیل های خوب تغییرات و تحولات و پیشرفت چشمگیری نداشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در ادامه گفت: حمل و نقل کشورهای توسعه یافته به سمت هوشمندسازی پیش رفته است و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در این زمینه فعالیت های قابل توجهی انجام داده است، لذا برای ادامه آن به همکاری مردم، انجمن ها، شرکت های حمل و نقل و رانندگان برای ارتقاء سیستم های هوشمند جاده ای نیاز داریم.
عراقی زاده خاطرنشان کرد: موفقیت حمل و نقل ما در گرو رقابتی سالم و سازنده میان شرکت های حمل و نقل است، لذا واجب است مدیران شرکت های حمل و نقلی به دور از هرگونه حساسیت به رقابتی سازنده بپردازند و زمینه رشد حمل ونقل عمومی را بیش از پیش مهیا سازند.