شناسهٔ خبر: 165382 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اجرای ۳۰۴ هزار تُن آسفالت و ۶۷۰۰ کیلومتر خط‌کشی در محورهای مواصلاتی استان یزد طی یک سال اخیر

دیدار مدیرکل راهداری یزد با امام جمعه مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد گفت: در سال ۱۴۰۲ عملیات آسفالت شبکه راه‌های استان به میزان ۳۰۴ هزار تُن انجام شده که نسبت به سال ۱۴۰۰ (که این آمار قریب به ۲۸ هزار تن بوده است) بیش از ۱۰ برابر رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد، محمد رستگاری صبح امروز با آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی امام‌جمعه بخش مرکزی یزد دیدار کرد و به بیان شرح مختصری از عملکرد مجموعه راهداری در استان پرداخت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد، با بیان اینکه طی یک سال اخیر پروژه‌های راهداری به لحاظ ریالی نسبت به دو سال گذشته بیش از ۱۰ برابر افزایش داشته و از ۳۰۰ به سه هزار میلیارد رسیده است، افزود: در برخی شاخص‌های عملکردی نیز رشد چشمگیری را در استان شاهد بودیم که به عنوان نمونه می‌توان به افزایش میزان آسفالت از ۲۸ هزار تن در سال ۱۴۰۰ به ۳۰۴ هزار تن در سال ۱۴۰۲ و میزان خط‌کشی محورها از ۱۳۰۰ کیلومتر به شش هزار و ۷۰۰ کیلومتر در بازه زمانی مشابه، اشاره کرد.

رستگاری همچنین از انجام پروژه‌های امانی تا سقف ۴۰۰ میلیارد تومان در رفع خسارات جاده‌ای ناشی از سیل مردادماه ۱۴۰۱ یاد کرد و گفت: علی‌رغم شرایط نامطلوب منابع مالی اعتباری و همچنین کمبود شدید نیروی انسانی همه تلاش مجموعه راهداری این است که با ارتقاء ایمنی محورها و ارائه خدمات شایسته به کاربران راه، در راه حفظ جان انسان‌ها گام بردارند.

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی همه کارکنان و راهداران در سطح استان به ویژه در مناطق درگیر سیل طی چند روز اخیر، اذعان کرد: با وجود همه مشکلاتی که وجود داشته و دارد، راهداران تمام همت و تلاش خود را به کار گرفتند تا در بحران سیل، میزان خسارت‌های جانی و مالی را به حداقل ممکن برسانند که به لطف خدا این مهم محقق شد و در سیل چند روز اخیر خدا را شکر، هیچ‌گونه تلفاتی جانی را در شبکه جاده‌ای شاهد نبودیم.

این مسئول از وضعیت مناسب کاهش آمار تصادفات منجر به فوت در استان خبر داد و تصریح کرد: آمار فوتی‌های ناشی از حوادث جاده‌ای در استان یزد طی یک سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد، اضافه کرد: با تلاش راهداری برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز، تقریباً در حال حاضر نقطه حادثه‌خیزی جدی در استان وجود ندارد و بخش عمده حوادث ما ناشی از نواقص کاربر انسانی است. لذا برای کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای باید عامل اصلی یعنی، عامل انسانی را مدیریت کنیم که این مهم نیز از طریق آموزش و اطلاع‌رسانی کاربران و رانندگان با همکاری سایر دستگاه‌های فرهنگی، ائمه جمعه و... میسر خواهد شد.