شناسهٔ خبر: 166733 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

بازدید مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی و سفیر هند از زیرساخت‌ها و تجهیزات بندر شهید بهشتی چابهار

سفیر هند معاون وزیر راه‌ و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با همراهی «رودرا گاوراو شرست»، سفیر هند در تهران، از زیرساخت ها، طرح های توسعه ای و کریدور لجستیکی بندر شهید بهشتی چابهار بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی معاون وزیر راه‌ و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با همراهی «رودرا گاوراو شرست»، سفیر هند در تهران، از زیرساخت ها، طرح های توسعه ای و کریدور لجستیکی بندر شهید بهشتی چابهار بازدید کردند. 

علی‌اکبر صفایی در این بازدید که معاون امور بندری و اقتصادی و جمعی از مدیران این سازمان نیز حضور داشتند، با اشاره به فعال شدن بیش از پیش دیپلماسی حمل و نقل دریایی در دولت سیزدهم و انجام مذاکرات دریابرد با کشورهای حاشیه خلیج فارس؛ هند و کشورهای آسیای میانه، از افزایش علاقه‌مندی و تمایلات کشورهای همسایه برای سرمایه‌گذاری در بنادر ایران به‌ویژه در بندر چابهار خبر داد.

سفیر هند در ایران نیز در بازدید از پایانه‌های بندری، تجهیزات و تأسیسات بندر شهید بهشتی تأکید کرد: دهلی‌نو به تعهدات خود برای توسعه بندر چابهار پایبند است.

وی با تأکید بر اینکه هند متعهد به افزایش ظرفیت، بهره‌وری و توسعه تجهیزات بندر چابهار است، اعلام کرد: فصل جدید همکاری های دهلی ‌نو و تهران، برای استقرار تجهیزات پیشرفته در بندر چابهار و افزایش ترافیک کالا و رونق این بندر بزودی رقم خواهد خورد.

بر اساس این گزارش، در این بازدید همچنین قاسم عسگری‌نسب، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گزارشی از وضعیت عملیاتی بندری و آمار عملکرد بندر شهید بهشتی ارائه کرد و از افزایش ۱۰۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا و کانتینر در بندر شهید بهشتی خبر داد.

شایان ذکر است، بندر چابهار در شمال دریای عمان و در امتداد تنگه هرمز، مسیر ترانزیتی هند برای حمل ‌و نقل کالا به آسیای مرکزی و افغانستان است. 

چابهار تنها بندر اقیانوسی ایران و بخشی از کریدور ترانزیتی شمال-جنوب در جنوب شرقی ایران است و دروازه هند برای دسترسی به کشورهای شمال محسوب می‌شود.

پیش از این وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه های هند بر تلاش دهلی‌نو برای باز کردن پتانسیل تجاری با آسیای مرکزی از طریق بندر چابهار در ایران تاکید کرده بود.