به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، عادل مصدقی با تاکید بر نقش ناوگان شرکت های مجاز حمل و نقل در کنترل نرخ کرایه بار و محصول، اظهارداشت: کرایه حمل و نقل محصولات کشاورزی امسال براساس نرخ کارشناسی اتحادیه بار در ستاد تنظیم بازار استان؛ تصویب و تعیین شده است.
به گفته وی، این در حالی است که عرضه و تقاضا بر افزایش یا کاهش این نرخ بسیار موثر است که بنا بر توافق صاحب کالا و راننده یا مالک ناوگان مشخص می شود.
مصدقی ادامه داد: ناوگان شرکت های مجاز حمل و نقل موظف به صدور بارنامه با رقم نرخ کرایه مصوب شده هستند و اخذ بارنامه از این شرکت ها در کنترل کرایه؛ تاثیرگذار و قابل کنترل و رصد خواهد بود.
وی با تاکید به کشاورزان و صاحبان کالا برای تامین ناوگان از شرکت های مجاز حمل و نقل، تصریح کرد: ناوگان این شرکت ها موظف به رعایت عایق بندی و درزگیری و تامین ایمنی براساس استانداردهای مورد نظر بوده تا از هدررفت محصولات جلوگیری شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان خاطرنشان کرد: در استان گلستان ۸۶ شرکت مجاز حمل و نقل باری فعالیت دارند که در صورت خسارت به محصولات کشاورزی و کالاها پاسخگو هستند.
مصدقی، تعداد ناوگان باری استان را ۱۳ هزار دستگاه ذکر کرد و یادآور شد: ۹ هزار ناوگان عملیاتی، حمل و نقل محصولات کشاورزی استان را در فصل زراعی جاری انجام می دهند.