شناسهٔ خبر: 169543 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

رییس سازمان راهداری:

ترانزیت جاده‌ای در کشور امسال ۷۸ درصد رشد یافت

امانی رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از رشد ۷۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای کشور در ۲ ماه گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امروز چهارشنبه ۲۳ خرداد در بازدید از تیرپارک پایانه مرزی بیله سوار با بیان اینکه یکی از اهداف کشور و سازمان راهداری افزایش ترانزیت و مبادلات مرزی بین کشور های همسایه است، از رشد ۷۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای کشور در ۲ ماه گذشته خبر داد و گفت: امیدواریم امسال ۱۶ میلیون تن کالا از کشور ترانزیت شود. 

وی نقش پایانه مرزی بیله سوار را در رشد تجاری و اقتصادی کشور بسیار مهم اعلام و اظهار کرد: رشد ترانزیت از پایانه مرزی بیله سوار نیز نسبت به ۲ ماه سال قبل ۲۴ درصد است و این پایانه در سال گذشته جزو هفت پایانه مرزی از جهت افزایش میزان ترانزیت در کشور بود. 

رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور گفت: امیدواریم با توسعه زیرساخت ها و همچنین مسیر بیله سوار، این مرز نیز تبدیل به مرز اربعینی شود و مردم کشور جمهوری آذربایجان از این طریق وارد کشور شده و از مرزهای خروجی ما برای تشرف به عتبات عالیات استفاده کنند. 

امانی همچنین از اختصاص بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال اعتبار برای مسیرهای اربعینی، پایانه‌های مرزی و بحث زیرساخت های اربعینی خبرداد و ادامه داد: از این میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال مربوط به مطالبات سال گذشته و ۱۴ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های جدید و در حال اجراست. 

وی همچنین از آمادگی کامل این سازمان برای شروع سفرهای اربعینی و پذیرایی از زائران اربعین در مرزها و پایانه ها خبر داد و افزود: افزایش سایبان، تونل های سرمایشی، ارتقای زیرساخت های پایانه ها و به ویژه پایانه برکت در شهر ایلام در حال اجراست. 

امانی ادامه داد: اقدامات بسیار خوبی در جاده های منتهی به پایانه های اربعینی توسط این سازمان انجام شده است تا زائران اباعبدالله الحسین (ع) همچون سال‌های گذشته با امنیت خاطر و آرامش به زیارت بروند. 

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده ای کشور در ادامه نوسازی ۸۰۰ دستگاه ناوگان راهداری را از مهمترین اقدامات سال گذشته سازمان راهداری عنوان کرد و گفت: این اقدام در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بوده است. 

امانی با بیان اینکه همه اقدامات مربوط به واردات این ماشین آلات انجام شده است، ادامه داد: نزدیک به ۱۲ دستگاه از این ماشین آلات وارد کشور شده و انتظار داریم با ورود این ادوات بتوانیم بسیاری از پروژه‌های راهداری را به صورت امانی اجرا کنیم. 

وی ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در راهداری استان اردبیل افزود: سال گذشته بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال پروژه در این استان افتتاح و یا عملیات اجرایی آن شروع شده است و امسال نیز بیش از ۳۰ هزار میلیارد ربال پروژه اجرا می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در بازدید از پل انجیرلو که در سیل سال گذشته تخریب شده بود، روند کار را فعال ارزیابی کرد و از افتتاح این پل تا سه ماه آینده خبر داد. 

به گفته امانی پروژه‌های بهسازی و روکش آسفالت در استان اردبیل جزو اولویت های اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است.