به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان مرکزی، میثم سیفوری رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۷۰ سامانه هوشمند ترددشمار برخط در محورهای استان اظهار کرد: بر اساس اطلاعات این سامانهها از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه ۶۶ میلیون و ۵۶۷ هزار وسیله نقلیه در راههای استان تردد کردند.
وی افزود: از این تعداد تردد بیش از ۱۱ میلیون و ۶۷۹ هزار مورد مربوط به خودروهای سنگین بوده است؛ همچنین ۳۷۴ هزار و ۶۰۲ تردد نیز مربوط به ناوگان اتوبوسی است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: همچنین در سه ماه ابتدای سال جاری ۱۴ میلیون و ۲۳۹ هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه وارد استان شده و بیش از ۱۴ میلیون و ۵۵۹ هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه از استان خارج شده است که بر این اساس استان مرکزی پس از استانهای تهران و البرز در رتبه سوم کشور در بحث ورود و خروج وسایل نقلیه قرار دارد.
سیفوری اضافه کرد: به طور میانگین ۶۱ درصد تردد خودروها در استان طی این مدت غیر بومی بودند؛ همچنین ۷۴ درصد ماندگاری خودروها در استان کمتر از یک روز بوده است.
وی خاطرنشان کرد: آزادراه تهران - ساوه و بالعکس و شازند- اراک در مجموع با حدود ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تردد سه محور پرتردد استان در سال جاری بودند؛ همچنین بیشترین تخلف ثبت شده توسط دوربین های ثبت تخلف در محورهای اتوبان ساوه-تهران(رفت و برگشت) ۷ درصد و جاده قدیم ساوه - همدان ۳ بوده است.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با بیان اینکه میانگین سرعت خودروهای عبوری از راههای استان برابر با ۸۵ کیلومتر بر ساعت بوده، ادامه داد: این رقم برای میانگین کشوری ۷۷ کیلومتر بر ساعت است.
سیفوری افزود: خودروهای شخصی ۸۲ درصد، ناوگان باری ۱۷ درصد و ناوگان مسافری یک درصد سهم تخلفات سرعت را به خود اختصاص داده اند.