شناسهٔ خبر: 170973 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عنوان‌ کرد؛

انجام ۶ میلیون پرواز بدون سانحه در مدت ۴ سال

محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: انجام ۶ میلیون پرواز بدون سانحه در مدت حدود چهار سال، با وجود همه کمبودها، تحریم‌ها و مشکلات، نشان‌دهنده تخصص، توانمندی و تلاش بالای فعالان صنعت هواپیمایی کشور است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی محمد محمدی بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی کشور امروز در آیین آغاز به کار مرکز کنترل عملیات پرواز هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار کرد: صنعت هواپیمایی در لبه فناوری و تکنولوژی در حرکت است و با وجود شرایط سخت تحریم‌ها، نه تنها چرخ این صنعت از چرخش بازنایستاد بلکه سرافرازانه به انجام ماموریت‌های ساری و جاری و مهم خود پرداخت.

وی افزود: این مهم به دست زنان و مردان با کفایت و با تلاش‌های مضاعف این نیروها به انجام رسید.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: انجام ۶ میلیون پرواز بدون سانحه در مدت حدود چهار سال، با وجود همه کمبودها، تحریم‌ها و مشکلات، نشان‌دهنده تخصص، توانمندی و تلاش بالای فعالان صنعت هواپیمایی کشور است.

محمدی بخش در ادامه با تشکر از اجرای خوب عملیات بزرگ حج تمتع، بیان کرد: این مهم با امنیت و ایمنی کامل به انجام رسید و رضایت رئیس بعثه رهبری را به دنبال داشت.

وی یادآور شد: با تعداد و وضعیت ناوگان ما، همچنین برنامه‌ریزی انجام شده از سوی کشور میزبان، عربستان ما را در شرایط بسیار سختی قرار داد، اما با تدابیر عالی اتخاذ شده و برنامه‌ریزی دقیق این پروازها به صورت منظم و ایمن در حال اجرا است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: با وجود شرایط سخت تحریم‌ها و کرونا در سال‌های گذشته، این صنعت اما رو به رشد است و برخی که در تیر، مرداد و شهریور ۱۴۰۰ منتظر شکسته شدن این صنعت بودند، امروز شاهد توسعه و بالندگی آن هستند.

وی گفت: با وجود همه مشکلات اما در زمینه ورود ناوگان جدید تجهیز ناوگان و تاب آوری ناوگان اتفاقات خوبی را شاهد هستیم و امیدواریم تا پایان سال ناوگان را به عددی برسانیم که مردم دیگر دغدغه‌ای برای پروازهای خاص از جمله ایام اربعین، نوروز و ... نداشته باشند و آن را به سطح ایده‌آل برسانیم.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به تدوین و بارگذاری دستورالعمل بازیافت هواپیمای آزاد خارج ادامه داد: شهر و فرودگاه همدان در این زمینه به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده و از این پس شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های متخصص در بازیافت هواپیما قادر به بازیافت هواپیماها در این منطقه خواهند بود.