شناسهٔ خبر: 173633 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

راه روستایی شلیل به لندی استان چهارمحال و بختیاری آسفالت شد

راه روستایی شلیل به لندی  استان چهارمحال و بختیاری آسفالت شد. معاون فنی، ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان چهارمحال و بختیاری گفت: راه روستایی شلیل به لندی شهرستان اردل به بخش میانکوه آسفالت شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سید مهدی مرتضوی‌زاده معاون فنی، ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان چهار محال و بختیاری گفت: طول کل محور روستایی شلیل به لندی به طول ۴۳ کیلومتر است که از این میزان ۱۱ تا ۱۲ کیلومتر آن در سال‌های گذشته انجام شده و ۳۲ کیلومتر باقی‌مانده (شامل ۱۸ کیلومتر در سال ۱۴۰۲ و ۱۴ کیلومتر ۱۴۰۳) به سرانجام رسید.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ قراردادی در خصوص آسفالت محور شلیل به لندی منعقد شده بود که این پروژه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به‌دلیل تأمین نشدن اعتبار انجام نشد و با تأمین ۴۰۰ میلیارد ریال این پروژه امسال به سرانجام رسید.

معاون فنی، ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان چهار محال و بختیاری گفت: این راه ارتباطی روستاهای لندی، گوزلک، شلیل سفلی و علیا و شهرک محمدیه را به‌هم مرتبط می‌کند و چهار هزار خانوار از این محور بهره‌مند می‌شوند.

وی در خصوص مزایای آسفالت راه روستایی شلیل به لندی اضافه‌کرد: با توجه به اینکه شغل بیشتر خانوارهای روستایی ساکن در این منطقه دامداری و کشاورزی است، نبود راه آسفالته مردم را با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌کرد به‌نحوی که برای حمل علوفه و مصالح ساختمانی و سایر موارد دیگر هزینه‌های زیادی برای تردد باید پرداخت می‌کردند که این مشکل با آسفالت این محور ارتباطی برطرف شده‌است.

مرتضوی‌زاده ادامه‌داد: با آسفالت راه روستایی شلیل به لندی همچنین وصیت سردار شهید فتاح مؤمنی از اهالی روستای لندی نیز که وصیت کرده بود " اگر توفیق شهادت در راه خدا پیدا کردم و اگر جسدم به‌دست شما رسید اگر چه زحمت است برای شما مرا در زادگاهم روستای لندی تشییع نمایید. زیرا من برای لندی مثمر الثمر نبودم ولی شاید به برکت خون من و دیگر شهدا، اولاً در خود روستا تحرکی ایجاد شود و به انقلاب وفادارتر و ادامه‌دهنده راه شهیدان باشند، ثانیاً موجب می‌شود مسئولین محترم جمهوری اسلامی توجه و عنایت بیشتری نسبت به این روستای محروم داشته‌باشند" محقق شد.

وی طول راه‌های روستایی چهارمحال و بختیاری را ۲ هزار و ۷۶۰ کیلومتر عنوان کرد و اضافه‌کرد: که براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ رسیدگی به محورهای روستاهای بالای ۲۰ خانوار در دستور کار قرار گرفت.

معاون فنی، ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان چهار محال و بختیاری گفت: در زمان حاضر ۸۰۰ کیلومتر محور خاکی روستایی در استان وجود دارد که از این میزان ۴۶۰ کیلومتر مربوط به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است که تاکنون ۵۰ درصد راه ارتباطی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان آسفالت شده‌است.

وی یادآور شد: از سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ چیزی حدود ۳۱۵ کیلومتربهسازی و ساخت راه روستایی در چهارمحال و بختیاری انجام شده که ۲۰۰ کیلومتر از این میزان روکش آسفالت و ۱۱۵ کیلومتر نیز ساخت محورهای روستایی انجام شده‌است.