شناسهٔ خبر: 175246 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان تأکید کرد؛

نگاه ویژه مدیران دستگاه‌های عضو ستاد بازآفرینی شهری

شاکرمی لرستان۳ مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: باید با بهره‌برداری صحیح از سیاست ها، ضوابط و مشوق های تشویقی برای سرعت بخشیدن به روند اجرای طرح های مرتبط با بازآفرینی شهری استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (لرستان)؛ بهزاد شاکرمی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان با اشاره به اینکه ۱.۶ دهم بافت فرسوده کشور متعلق به لرستان است، گفت: سیاست‌ها و ضوابط شهرنشینی و همچنین مصوبه شورای‌عالی و مشوق‌های در ۹ شهرستان استان با قدرت در حال اجرا است.

وی افزود: مساحت بافت‌های فرسوده استان تا دو ماه قبل ۲هزار و ۵۰ هکتار بود که با الحاق منطقه ماسور به خرم آباد ابن مقدار به ۲ هزار و ۱۹۳ هکتار افزایش پیدا کرد.

شاکرمی با ذکر این نکته که مهم‌ترین بحث در حوزه بازآفرینی شهری اجرایی کردن سیاست‌ها و ضوابط تشویقی است، توضیح داد: بومی سازی مصوبات در شهر خرم آباد انجام شده است و برای اینکه شهرداری‌ها نیز در بومی سازی مصوبات راحت باشند می‌توانند از خرم آباد الگوسازی کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در این جلسه اظهار کرد: مباحث مربوط به مسکن؛ توانمند سازی محلات؛ نرم افزاری؛ کمک دولت جهت توانمند سازی و اطلاع رسانی از اهداف اصلی ستاد بازآفرینی شهری هستند.

وی یادآور شد: ستاد بازآفرینی شهری در این مدت بیکار ننشسته و حلقه‌های میانی را در تمام استان اجرایی کرده است.

رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی لرستان گفت: در خرداد ماه امسال رزمایش حلقه‌های میانی با همکاری سازمان بسیج سازندگی با تشکیل ۲۱ گروه و ۹۶ نفر به صورت تخصصی اطلاع رسانی و آموزش‌های لازم ارائه شده است.

شاکرمی با اشاره به اینکه در بحث اطلاع رسانی جزو استان‌های موفق بوده ایم تصریح کرد: بحث مداخله دولت برای بازآفرینی شهری جنبه‌های مختلفی دارد که بخش عمده آن تحت عنوان ضوابط تشویقی و نوسازی محله‌ای است که می‌بایست به مردم اطلاع رسانی شود.

دبیر ستاد جلسه بازآفرینی شهری لرستان با انتقاد از عملکرد بعضی شهرداری‌ها اضافه کرد: ساختمان‌هایی را جهت توانمند سازی در مناطق مورد نظر احداث کرده و تحویل شهرداری داده ایم اما الان تبدیل به مخروبه شده اند.

وی افزود: به‌خاطر عدم همکاری بعضی از شهرداری‌ها در خصوص تهیه زمین‌های لازم اعتبارات در حوزه بازآفرینی شهری برگشت خورده است.

شاکرمی گفت: در بحث ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی ۳۳ درصد مربوط به اداره کل راه و شهرسازی؛ ۳۳ درصد مربوط به دیگر دستگاه‌ها و ۳۴ درصد هم مربوط به شهرداری‌هاست که باید انجام دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی در حوزه بازآفرینی شهری ارتقای سطح زندگی و کیفیت زندگی افراد ساکن در این مناطق است که باید جزئیات کامل اطلاع رسانی شود و این مهم تاکنون با اهتمام و تلاش انجام شده است.