به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد شکیبینسب در بازدید از مجتمع بندری نگین اظهار کرد: ترانزیت یکی از پارامترهای مهم و کلیدی در ارزیابی فعالیتهای اقتصادی و میزان امنیت یک کشور است که بندر بوشهر به سهم خود در این عرصه بسیار مؤثر ظاهر شده است.
وی بیان کرد: ۲ شرکتی که بیش از ۷۵ درصد ترانزیت خارجی مشتقات نفتی کشور را انجام میدهند، رضایت بسیار خوب خود را نسبت به خدمات دریافتی در حوزه ترانزیت استان بوشهر اعلام کردند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: ترانزیت مشتقات نفتی اگرچه در مقطعی منجر به ترافیک سنگین در برخی از معابر شهری شده بود، اما با ساماندهی مناسب این معضل به حداقل رسیده و تردد بخش قابل توجهی از تانکرهای ترانزیتی به مجتمع بندری نگین منتقل شده است.
شکیبینسب ادامه داد: در ارزیابی میدانی انجامشده، رانندگان تانکرها در رونق اقتصاد جامعه محلی و بهویژه بازاریان و صنوف مواد غذایی نیز نقشی قابل توجه ایفا کردهاند.
وی افزود: ترانزیت مشتقات نفتی در اوج شرایط تحریمی، رونقی دوچندان برای بوشهر به ارمغان آورده، تا جایی که برای بیش از ۲ هزار نفر فرصت اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم به دنبال داشته است.
شکیبینسب اظهار کرد: تابستان امسال بندر بوشهر از لحاظ آب و هوایی، همانند نقاط بسیاری از کشور، گرما و رطوبت مضاعفی نسبت به سالیان گذشته تجربه میکند، اما با تلاش و برنامهریزی انجام شده، عملکرد بندر در شاخصهای مختلف رشدی چشمگیر داشته است.
به گفته وی؛ عملکرد بندر بوشهر در چهار ماهه ابتدایی امسال در شاخص تخلیه و بارگیری با افزایش ۷۵ درصدی به ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن رسیده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: پروژههای زیرساختی مجتمع بندری نگین از جمله جاده دسترسی، فنسکشی مجتمع، برقرسانی و آبرسانی در دست اجرا یا پیگیری است.
شکیبینسب گفت: با صدور مجوز محیطزیستی برای ۲۳۶ هکتار از اراضی مجتمع بندری نگین، انتظار میرود با تکمیل زیرساختها و طرحهای سرمایهگذاری در این مجتمع بندری، ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر بوشهر با افزایش حدود ۲ برابری به ۱۵ میلیون تن افزایش پیدا کند.
وی یادآور شد: میزان ترانزیت مشتقات نفتی در بندر بوشهر در ۶ ماهه اخیر با افزایش ۱۵ برابری نسبت به مجموع ترانزیت ۱۰ سال گذشته (منتهی به ۶ ماهه اخیر) به یک میلیون و ۶۰ هزار تن رسیده است.