شناسهٔ خبر: 181378 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

ارتقای سطح کمی و کیفی راه‌های گلستان؛ گامی رو به توسعه و ایمنی

گلستان اخبار خوش از افزایش ایمنی جاده‌ها و بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل گلستان حکایت از پیشرفت‌های قابل توجه استان در ارتقای سطح کمی و کیفی راه‌ها دارد که همدلی، همکاری و پیگیری ویژه استاندار و تلاش نمایندگان مجلس با مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سطح ملی برای تزریق اعتبارات و جذب منابع؛ این اتفاقات را سبب شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، عادل مصدقی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای در گفتگویی خبری درباره اقدامات انجام شده در ارتقای کمی و کیفی راههای استان توضیح می دهد: یکی از این اقدامات موثر در راستای پیگیری ها و تلاش های مستمر مقامات عالی استانی و نمایندگان مجلس با مقامات سازمانی در دولت سیزدهم و دولت کنونی، تلاش برای جذب منابع احداث دوربرگردان‌های استاندارد به تعداد ۷ دستگاه با ۹۳ میلیارد تومان اعتبار بوده که با هدف کاهش تصادفات و روان‌سازی ترافیک در دستور کار قرار گرفته و  این اقدام به ویژه در مناطق پرتردد و تقاطع‌ها اهمیت بسیاری دارد.

به گفته وی، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی و بین شهری از جمله اولویت‌های مسئولین است که به میزان ۸۷۷ کیلومتر و با اعتبار یکهزار و ۳۱۴  میلیارد تومان عملیات آسفالت و لکه‌گیری و روکش آسفالت راهها در بسیاری از مناطق استان انجام شده و تداوم دارد.

مصدقی افزود: احداث و توسعه ۲۳۰ کیلومتر راه روستایی با ۷۹۰ میلیارد تومان اعتبار از پروژه های شاخص دیگر در این بخش است.

وی تصریح کرد: بخش مهم دیگر اقدامات اداره کل؛ به سرانجام رساندن پروژه های نیمه تمام و معطل مانده مانند تبادل غربی کمربندی علی آباد با ۴۵ میلیارد تومان هزینه، احداث پل ورودی شهر کلاله(میلاد) با اعتبار ۷۵ میلیارد تومان، تعریض جاده آق قلا- بندر(باند جنوبی) به طول ۱۹ کیلومتر و اعتبار ۷۵ میلیارد تومان و تعریض محور علی آباد- سنگدوین به طول ۵ کیلومتر و اعتبار ۳۵ میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان خاطرنشان کرد: میزان روشنایی محورها بویژه در محورهای فاقد روشنایی از ۱۹۰ کیلومتر به ۲۵۶ کیلومتر رسیده که بی سابقه و بی نظیرترین اتفاق در این زمان می توان یاد کرد.

مصدقی گفت: افزایش نظارت بر ایمنی جاده‌ها نیز با هدف کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی جاده‌ها از طریق شناسایی نقاط پرتصادف به صورت مستمر در حال انجام است.

وی افزود: ۶۳ نقطه از نقاط پرتصادف استان با اعتبار بیش از  ۴۲۰ میلیارد تومان در این مدت رفع و اصلاح شده است.

همچنین به گفته مصدقی، با خرید ۴ دستگاه ناوگان راهداری جدید و بازسازی ۱۶ دستگاه ناوگان موجود اتفاق خوبی در ارتقای سطح ایمنی راه‌ها افتاده است.

وی از بهبود و توسعه شبکه حمل و نقل عمومی نیز به عنوان اهداف مهم دیگر در این زمینه یاد کرد  و گفت: اعطای تسهیلات به یک‌هزار و ۸۳ دستگاه با اعتبار ۶ هزار و ۵۰۱ میلیارد تومان دلالت بر این موضوع دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه بهبود وضعیت راه‌ها، افزایش رضایت‌مندی مردم را به دنبال دارد، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین چالش‌ها، تامین اعتبارات کافی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه راه‌ها بویژه برای بهبود وضعیت راههای مناطق محروم است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی، انتظار می‌رود که شاهد پیشرفت‌های چشمگیر دیگری در حوزه راه‌های استان گلستان باشیم و با استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه راهداری نیز می‌توان به بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌ها کمک کرد.