به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان قم، سید حسن خلیلی نیا، معاون راهداری این اداره کل از عملیاتی شدن طرح تکمیل بهسازی بزرگراه راهجرد – سلفچگان استان قم، خبر داد.
وی در ادامه خبر فوق تصریح کرد: بزرگراه راهجرد – سلفچگان از محورهای ترانزیتی کشور است که نقشی کریدوری در ارتباط ۱۷ استان با مرکز کشور و دیگر راههای کشور دارد.
خلیلی نیا افزود: تردد ترکیبی (غالباً خودروهای نیمه سنگین) و ترافیک چشمگیر این محور ترانزیتی، ضرورت صیانت و بهسازی آن را دوچندان کرده است.
وی ضمن اشاره به طول محور راهجرد – سلفچگان اظهار کرد: طول این بزرگراه درمجموع ۱۵ کیلومتر است که طی ماههای گذشته نسبت به بهسازی ۱۲ کیلومتر آن اقدام شده بود.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قم اضافه کرد: طی برنامه ریزیهای به عمل آمده، طرح بهسازی سه کیلومتر باقی مانده از این محور، حدفاصل کیلومتر ۹ لغایت ۱۲، از اول آذرماه سال جاری آغاز شد.
سید حسن خلیلی نیا با یادآوری این مطلب که بهسازی این قطعه از بزرگراه راهجرد – سلفچگان در زمره مطالبات کاربران جادهای بوده است گفت: موقعیت جغرافیایی و مختصات این محور، از علل اضمحلال زودرس آن است و به همین منظور بهسازی آن همواره در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
وی در بخش دیگری از این خبر به مشخصات فنی - اجرایی پروژه پرداخت و خاطر نشان ساخت: پس از احصا نقاط آسیب دیده، متناسب با نوع خرابی، بافت سطوح آسفالتی و شرایط جوی، نسبت به انتخاب نوع بهسازی اقدام شده است.
خلیلی نیا افزود: با توجه به برودت هوا و آغاز فصول بارشی سال، به منظور جلوگیری از تخریب زودرس سطوح آسفالتی، عملیات تکمیلی اجرای یک لایه روکش آسفالت دیگر، پس از گرمی هوا، طی فروردین ماه سال آینده در محل بهسازی این قطعه اجرا میشود.
وی در خصوص میزان اعتبار اجرایی طرح تکمیل بهسازی بزرگراه سلفچگان – راهجرد عنوان کرد: بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال میزان اعتبار اجرایی این پروژه است که از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تامین شده است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان قم بازه زمانی طرح را یک ماهه اعلام و افزود: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، ان شا.. این پروژه تا پایان آذرماه امسال مورد بهره برداری قرار میگیرد.
سید حسن خلیلی نیا در خاتمه ضمن تشکر از تعامل کاربرانی که از محل اجرای پروژه تردد میکنند درخواست کرد: نسبت به رعایت کامل جوانب ایمنی و مقررات ترافیک جادهای ساعی بوده تا ضمن جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی، شاهد تسریع در اجرا و تکمیل پروژه باشیم.