به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، در جهت بهرهمندی مضاعف از آخرین مطالعات علمی و پژوهشی، فناوریهای نوین همچنین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان استان اصفهان، سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بهاتفاق هیئت کارشناسی همراه از «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» در بعدالظهر سهشنبه ۲۷ آذر محل بلوار دانشگاه صتعتی اصفهان، بازدید فنی کرد.
در آغاز این بازدید فنی و در جلسه هماندیشی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ضمن عرض خیرمقدم به سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و هیئت کارشناسی همراه، به معرفی ظرفیتهای علمی، پژوهشی و صنعتی موجود در «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» پرداخت.
سیدمهدی ابطحی گفت: «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» بهعنوان اولین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و تولید ثروت از علم راهاندازی شده است.
وی اضافه کرد: فعالیتهای جدی این شهرک از سال ۱۳۸۰ با راهاندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکتهای کوچک و نوپا دانشبنیانی که ایدههای نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن آن را نداشتند، آغاز شد تاجاییکه امروزه در شکل حلقهی واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه به توسعه اقتصاد مبتنیبر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش مینماید.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این بازدید فنی، از ریاست «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» به واسطه دعوت صورتگرفته و بستر ایجادشده برای آشنایی مضاعف از فعالیتهای ذیقیمت شرکتهای دانشبنیان و مؤسسات فناور مستقر در «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» تشکر و قدردانی کرد.
غزال راهب ضمن اشاره به تلاشهای انجامشده در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای بهرهمندی مضاعف از خدمات علمی و پژوهشی شرکتهای دانشپایه و فناور، به تسهیل در فرایند ارائه خدمات پژوهشی به شرکتهای دانشبنیان بر اساس سیاستهای وزارت راه و شهرسازی و تأکیدات مقام عالی وزارت پرداخت.
وی آمادگی کامل مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را در راستای سیاستهای وزارت راه و شهرسازی مبنیبر تعامل مضاعف با جامعه مهندسی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور همچنین کارآفرینان، فناوران خاصه شرکتهای دانشبنیان فعال در حملونقل، ساختمان، مسکن، معماری و شهرسازی را، اعلام نمود.
لازم به ذکر است «شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» شامل پارکهای علم و فناوری شیخ بهایی و ابوریحان، مراکز رشد و فناوری، مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علمی و تفریحی کودکان و نوجوانان در استان اصفهان است.