به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان قم، محمد پور تیموری مدیر این اداره کل، در آیین گرامیداشت هفته حملونقل، رانندگان و راهداری (۲۶ آذر لغایت یکم دیماه) در استان قم، شهدای حوزه راهداری و حملونقل جادهای را چراغ هدایت و مایه غیرت خادمان عرصه راه دانست.
در آیینی که بهمنظور گرامیداشت هفته حملونقل، رانندگان و راهداری وبا حضور تنی چند از مسئولان سازمانی و استانی و همچنین جمع کثیری از کارکنان و دیگر مدعوین برگزار شد، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان قم طی سخنانی ضمن تبریک این هفته که در اتفاقی میمون با ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا س مقارن گشته و عرض خیرمقدم به حاضران در همایش عنوان کرد: بیتردید گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بهویژه در حوزه راه و حملونقل جادهای، پشتوانهای زوالناپذیر از عزت و مایه قوت خادمان عرصه راه است.
پور تیموری افزود: باید فرصت را غنیمت دانست و تشکر ویژه داشته باشم از خانوادههای صبور و بزرگوار خادمان عرصه جاده که در تحمل سختی دوری و برخی مشکلات موضوعه سرآمد مادران و همسران این سرزمین الهی هستند.
وی با یادآوری این مطلب که خدمت در استانی که بنام کریمه اهلالبیت حضرت فاطمه معصومه س معرف قلوب محبان اهلبیت ص، عنایتی الهی است که بهره عمر خادمان این دیار شده تأکید کرد: افتخاری است که امید داریم در پرونده اعمال دنیا و عقبای ما ثبت گردد.
در ادامه این مراسم، مدیرکل دفتر توسعه ایمنی راهها سازمان راهداری و حملونقل جادهای توضیحی کوتاه به حماسه ۲۶ آذر سال ۶۲ و لبیک خادمان حوزه حملونقل جادهای به فرمان امام خمینی ره اشاره کرد و گفت: این روز که مظهر تبعیت خادمان عرصه راه از فرمان مقتدای خود بود، همچون خونی تازه در شریان هماره تاریخ این سرزمین الهی ساری و جاری است و امتداد آن تلاش بیدریغ خادمان عرصه حملونقل جادهای است.
مجید صباغزاده، تأکید هماره مقام معظم رهبری مدظلهالعالی در کاهش حوادث رانندگی را فصلالخطاب خواند و اظهار داشت: باوجود اجرای پروژههای متعدد عمران جادهای اما ارتقا ایمنی راهها وظیفهای زوالناپذیر و برعهده ماست.
وی فعالیتهای خوبی که طی سنوات گذشته در حوزه راههای استان صورتگرفته را ستود و یادآور شد: بهبود وضعیت آزادراه قم - تهران، ارتقا ایمنی بزرگراههای قم - راهجرد و سلفچگان – دلیجان و... در زمره اقدامات زیربنایی در حوزه تأمین ایمنی راههاست.
صباغزاده عنوان کرد: به بهرهبرداری رسیدن طرح جایگزینی نیوجرسیهای مفصلی با گاردریلهای رفوژ آزادراه قم – تهران و همچنین اجرای این طرح در کمربندی امام علی ع شهرستان قم، از جمله پروژههایی است که نقشی مهم در تأمین ایمنی سفرهای مجاوران و زائران اماکن مقدس استان قم ایفا میکند.
صباغزاده کاهش تلفات جادهای از ۲۸ هزار نفر به ۱۶ هزار نفر در سال را اقدامی ارزنده خواند و تأکید کرد: باوجود تلاشهای قابل تحسینی که توسط تمامی خادمان این حوزه در زمینه کاهش حوادث رانندگی صورتگرفته اما باید متذکر شد که از این به بعد کار دشوارتر و نیازمند جدیت بیشتری در تمامی موارد مرتبط است.
مدیرکل دفتر توسعه ایمنی راههای سازمان راهداری و حملونقل جادهای شتاب گیری اقدامات در راستای ارتقا ایمنی راهها را منوط به تأمین و تخصیص اعتبارات مکفی از سوی همه دستگاههای مرتبط دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد روح همبستگی و اتفاقنظر و همدلی تمامی عوامل ذیاثر در فر آیند کاهش حوادث رانندگی، برتر از هر امکان و جبرانکننده برخی ضعفهای ساختاری است.
مجید صباغزاده در پایان سخنان خود به مباحث مرتبط با وضعیت معیشتی همکاران پرداخت و تأکید کرد: از زمان مسئولیت دکتر اکبری، رئیس محترم سازمان متبوع، از دغدغههای اصلی ایشان رفع مشکلات معیشتی کارکنان است.
در ادامه این همایش که دو تن از نمایندگان محترم مردم شریف استان قم در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، آقای دکتر محمد منان رئیسی در سخنانی عنوان کرد: بخش مهمی از فرایند توسعه کشور، منوط به حضور و فعالیت راهداری و حملونقل جادهای است.
وی عدم فعالیت این دستگاه خدوم را موجب ایجاد چالش در امر توسعه کشور خواند و تصریح کرد: حملونقل جادهای و زمینی از مهمترین وجوه توسعه کشور بوده و این مهم مرهون زحمات بیدریغ خادمان عرصه راه است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی کمک در راستای عبور از مشکلات کشور را بهویژه در حوزه لجستیک مایحتاج عمومی، تلاشی خداپسندانه خواند و تأکید کرد: ان شا... با عنایت خاصه ائمه اطهار و تلاش جمعی همگان شاهد افول عسر و طلوع یسر باشیم.
دیگر سخنران این همایش، حسین زنجیرانی فراهانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم بود که ضمن تبریک خجسته ایام پیش رو و گرامیداشت هفته حملونقل، رانندگان و راهداری، به اقدامات صورتگرفته طی سنوات اخیر و در حوزه راهها پرداخت و اظهار داشت: با تلاشها و اقدامات چشمگیری که صورت گرفت و همچنان نیز ادامه دارد، شاخصهای جادهای استان وضعیت مطلوبی قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت توسعه راههای فرعی - روستایی استان در نقشه راههای کشور اشاره کرد و گفت: بحمدا... با پی گیریهایی گه صورت گرفت تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان قم دارای راه آسفالتی شدند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم به رفع تمامی ۱۷ نقطه پرتصادف در سطح راههای استان پرداخت و تصریح کرد: در حوزه حملونقل نیز سامانه اعلام بار مجازی که سالها از مطالبات رانندگان بود، اجرایی شد.
معرفی نفرات برگزیده از خادمان عرصه راه (اعم از راهداری و حملونقل، پلیسراه و...) و اهدا لوح سپاس به این عزیزان، پخش کلیپ و سرود، و... از دیگر برنامههای این همایش بود.
گفتنی است پخش کلیپ ((بابای راهدار من)) که توسط روابطعمومی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان قم تهیه شده بود، مورد استقبال چشمگیر مخاطبان قرار گرفت.