به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، علی عبدالعلیزاده روز دوشنبه در بازدید از بندر بوشهر اظهار کرد: اجرای طرح توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین اقدامی ارزشمند است که با همت سازمان بنادر و دریانوردی در حال تحقق بوده و فرصت جدیدی برای کشور و بندر بوشهر ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: با اتمام طرحهای توسعه مجتمع بندری نگین، ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر بوشهر از هفت به ۱۵ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور ادامه داد: احداث جاده دسترسی به مجتمع بندری نگین، فرصت بیشتری برای بهبود عملکرد بندر بوشهر فراهم میکند. علاوه بر این، ایجاد یک بندر خشک بهعنوان پشتوانه بندر بوشهر و مجتمع بندری نگین، فرصتهای بیشتری برای توسعه و ارائه خدمات بهتر ایجاد خواهد کرد.
عبدالعلیزاده اظهار کرد: بوشهر بهعنوان قدیمیترین بندر کشور باید جایگاه ویژه خود را در حملونقل بار و مسافر حفظ کند. در راستای سیاستهای دریامحور، برای توسعه گردشگری این بندر اهتمام جدی وجود دارد.
وی افزود: یکی از نقاط گردشگری مهم خلیج فارس، بازدید از بوشهر بهعنوان بندری قدیمی است که باید در این بخش برنامهریزیهایی برای توسعه گردشگری دریایی انجام شود تا گردشگران بتوانند از فضاهای تاریخی بوشهر بازدید کنند.
عبدالعلیزاده تصریح کرد: توسعه گردشگری دریامحور در بوشهر اقدامی ارزشمند است که به عنوان خروجی بازدید امروز به طور ویژه در دستور کار قرار میگیرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز در جریان این بازدید گفت: در راستای سیاستهای کلی توسعه دریامحور، اقدامات ارزشمندی در بنادر استان، بهویژه بندر بوشهر، در حال انجام است.
محمد شکیبینسب افزود: با اجرای این برنامهها، بهویژه در بخش زیرساختها، بنادر استان نقشی کلیدی و مهم در تحقق سیاستهای توسعه دریامحور خواهند داشت.
وی ادامه داد: بندر بوشهر با ۲ هزار و ۶۷۰ متر اسکله، ظرفیت پهلوگیری همزمان پنج کشتی ۳۰ هزار تنی را دارد که این ظرفیت نقش ویژهای در واردات کالاهای اساسی ایفا میکند.
شکیبینسب خاطر نشان کرد: در مجتمع بندری نگین، طراحی زیرساختها برای کشتیهای ۵۰ هزار تنی انجام شده و تعمیق کانال دسترسی بندر بوشهر متناسب با این هدف و تقاضای خطوط کشتیرانی و تجار و بازرگانان در دست پیگیری هست.