شناسهٔ خبر: 187667 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد؛

نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده توسط مردم در در بیش از ۹۲ هزار نقطه کشور /افتتاح چندین پروژه بازآفرینی شهری همزمان با دهه فجر

افتتاح بازآفرینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از افتتاح و بهره‌برداری چندین پروژه بازآفرینی شهری در استان‌های مختلف همزمان با دهه فجر خبر داد و گفت: اکنون در بیش از ۹۲ هزار نقطه در کشور نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده توسط مردم در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از شرکت بازآفرینی شهری ایران، عبدالرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت با بیان این که پروژه‌های جاری و نیز اقدام مشترک شرکت شامل پروژه‌های روبنایی، زیربنایی، فضای شهری و نیز توانمندسازی ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری است، به برخی از پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر سال جاری اشاره کرد و گفت: سالن ورزشی چندمنظوره در شهررضا اصفهان، بهسازی و نوسازی محله سرخ ریگ چابهار، بهسازی و نوسازی فضای شهری و فضای سبز محله منبع آب اهواز، آماده سازی اراضی سپیدار در محله منبع آب اهواز و اجرای دیوار حایل محله کمربندی مریوان از جمله پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر به شمار می‌روند.

به گفته گلپایگانی آسفالت معابر محله هواشناسی الیگودرز، بهسازی و جداره سازی پل کاظم رود عباس‌آباد مازندران، احداث دیوار حائل محمود آباد یاسوج و بهسازی و بدنه‌سازی محله اطراف قلعه تاریخی شاهدیه یزد از دیگر پروژه‌های بازآفرینی شهری است که در ایام دهه فجر افتتاح خواهند شد.

وی ادامه داد: تمام پروژه‌های یاد شده تا آخر مهر سال جاری پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به این که اکنون در بیش از ۹۲ هزار نقطه در کشور نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده توسط مردم در حال انجام است، تصریح کرد: بر اساس برنامه هفتم پیشرفت کشور باید سالانه ۴ درصد از مساحت بافت‌های فرسوده کاهش یابد که رسیدن به این نقطه نیاز به انجام برنامه‌ریزی‌های دقیق و منسجم و به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها در حوزه بازآفرینی شهری و نیز پای کار آوردن تمام دستگاه‌های عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری دارد.

گلپایگانی تاکید کرد: برای دستیابی به این هدف لازم است که تمامی دستگاه‌ها و نهادها با رویکردی هماهنگ وارد عمل شوند. این هماهنگی باید شامل برنامه‌های متنوعی از جمله ایجاد ظرفیت‌های اجرایی، تامین منابع مالی و اعتبارات، تقویت ساختار شهرداری‌ها جهت ارایه تخفیفات در صدور پروانه و نیز حوزه مدیریت بافت‌های تاریخی باشد.