شناسهٔ خبر: 187775 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد؛

ضرورت توجه به رویکرد توسعه پایدار و نرم‌افزارهای مولف در تدوین ضوابط فنی، طراحی، اجرا و بهره‌برداری بیمارستان‌ها و بناهای درمانی

نشست رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی تدوین ضوابط فنی طراحی، اجرا و بهره‌برداری بیمارستان‌ها و بناهای درمانی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بر ضرورت توجه به رویکرد توسعه پایدار و نرم‌افزارهای مولف در تدوین این ضوابط تاکید کرد.

به گزارش  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، نشست هم‌اندیشی تدوین ضوابط فنی طراحی، اجرا و بهره‌برداری بیمارستان‌ها و بناهای درمانی، برگزار شد.

این نشست با حضور غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، علیرضا توتونچی معاون امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور، شهرام دلفانی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری، حامد رشیدی اقدم رئیس بخش پایش و هوشمندسازی مرکز و جمعی از مدیران، اعضاء هیات علمی، متخصصین و دست اندرکاران حوزه بیمارستانی برگزار شد.

در ابتدای این نشست حامد رشیدی اقدم مجری پروژه و رئیس بخش پایش و هوشمندسازی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ضمن خیرمقدم، در خصوص اهداف برگزاری این نشست از جمله سوابق ضوابط تدوین شده، چگونگی روند تدوین ضوابط در قالب کمیته‌ها و کارگروه­‌ها  و لزوم استفاده از مراجع و ضوابط موجود، توضیحاتی داد و در ادامه شرکت‌کنندگان در نشست به ارائه نظرات خود پرداختند.

علیرضا توتونچی معاون امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به شیوه تدوین ضوابط در گذشته که مبتنی بر شخص بوده و بازخورد مناسبی از این شیوه برای کاربردی کردن ضوابط دریافت نشده است، بر لزوم استفاده از تجربیات گذشته در تدوین ضوابط  نظیر مشخصات فنی عمومی کارهای ساختمانی – نشریه شماره ۵۵ و مشخصات فنی عمومی و اجرایی تاسیسات برقی ساختمان- نشریه ۱۱۰ تاکید کرد.

غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان این موضوع که توجه به رویکرد توسعه پایدار باید مدنظر کارگروه‌­های تدوین قرار گیرد توضیح داد: این رویکرد، سبب بهبود ضوابط آتی نسبت به ضوابط موجود می شود که در این خصوص ضرورت دارد تا نرم افزارهای مولف در این حوزه مورد استفاده قرار گیرند.

در ادامه این نشست متخصصان و دست‌اندرکاران حوزه بیمارستانی به  مواردی از جمله لزوم هماهنگی کارگروه­ها با تعریف زیرکمیته مشخص، مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تدوین ضوابط، قابلیت اجرایی بودن ضوابط تدوین شده، شناخت نیازها و تکنولوژی، ارائه راهکارهای لازم برای جلوگیری از تطویل زمان پروژه‌ها و مدل کردن ضوابط در نرم افزارهای مهندسی پیش از ابلاغ پرداختند.

در این نشست مقرر شد تا کمیته تدوین تشکیل و نسبت به نهایی کردن شرح خدمات تفصیلی و روسای کارگروه‌­ها اقدام کند.