به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران ، حسن جهانیان اظهار کرد: امروزه مشارکت مردمی در اجرای کارهای عمرانی بسیار مورد توجه قرار گرفته و اگر این امر به صورت نهادینه و سازماندهی شده به اجرا درآید منشا اقدامات سازنده، پایدار و مثمر ثمری خواهد بود.
وی افزود: بزرگترین سرمایهای که هر روستا میتواند با اتکا به آن مراحل عمران و آبادانی را طی کند چیزی جز مشارکت خیرین وساکنان آن نیست.
جهانیان اظهار داشت: به هنگام آگاهی پیدا کردن از مشکلات و نیازهای مردم و تعیین اولویتهای خدماترسانی به آنان، باید در نظر گرفت که مردم شناخت و آگاهی بیشتری نسبت به مشکلات و نیازهای خود دارند و از راهکارهای آسان و به صرفهتری نیز برای رفع آنها برخوردار هستند. به همین دلیل مشورت و یا نظرخواهی از آنان میتواند راهگشای بسیاری از برنامهها باشد.
وی در ادامه به مسئله نحوه افزایش جذب قیر در استان پرداخت و گفت: اگر دهیاریها و شوراهای اسلامی بتوانند برای بهسازی مبادی ورودی روستاها و همچنین روکش راهها جذب مشارکت نماید، این اداره کل آمادگی دارند تا نسبت به اختصاص قیر مورد نیاز اقدام نماید.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: تکمیل پروژههای نیمه تمام و اجرای روکش آسفالت برای روستاهای با جمعیت بالا را دیگر برنامه های دولت برای راههای روستایی دانست که باید با هماهنگی تمامی مدیران ذیربط به سرانجام برسد.
وی خاطر نشان ساخت: برابر تفاهمنامهای میان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و انجمن خیرین راهساز کشور اجرای کامل زیرسازی و بخشی از روسازی راه را برعهده گرفته و انجام میدهد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه مشارکت خیرین در عملیات عمرانی راههای فرعی و روستایی، هزینههای دولت را کاهش داده است، تصریح کرد: در سطح استان خیرین در حوزههای مختلف همچون ساخت فضاهای مذهبی و آموزشی و همچنین فضاهای درمانی و فرهنگی حضور و مشارکت فعال داشتهاند، لذا باید با فرهنگسازی و تبلیغ این امر خداپسندانه از حضور خیرین در حوزه راهسازی و نگهداری راهها و اصلاح نقاط پر تصادف نیز استفاده شود چرا که افراد زیادی مشتاق به فعالیت در این اقدام عامالمنفعه هستند.