شناسهٔ خبر: 188088 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

نهضت ساخت و بهره برداری از ۸۲ مجتمع خدماتی رفاهی در استان هرمزگان

مجتمع معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، استان هرمزگان را از استان‌های پیشرو در ساخت و بهره برداری از مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی عنوان کرد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان هرمزگان، عابد محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان با اشاره به توسعه مجتمع های خدماتی رفاهی در سطح استان، اظهار کرد: استان هرمزگان یکی از استان های پیشرو در توسعه مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی است، که با توجه به حجم بالای ترافیک و تردد بیش از ۱۸۷ میلیون وسایط نقلیه سبک و سنگین در محورهای استان طی ۱۰ ماهه امسال، ساخت مجتمع های خدماتی رفاهی جدید در کلیه راه های مواصلاتی برنامه ریزی شده است.

محمدی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۲ باب مجتمع خدماتی رفاهی در استان هرمزگان در مرحله ساخت و بهره برداری است، که ۴۴ باب فعال و در مرحله بهره برداری و خدمت رسانی به مسافران و کاربران جاده ای هستند و ۳۸ باب در مرحله ساخت است که با نظارت مستمر بر عملیات اجرایی، روند احداث آنها پیگیری و ارزیابی می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان در بازدید از شهرستان بندرلنگه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شهرستان بندرلنگه به عنوان گذرگاه میانی محور ترانزیتی بندرعباس_عسلویه تلقی می شود، ساخت و بهره برداری از مجتمع های خدماتی رفاهی در این شهرستان مورد توجه است.

وی بیان کرد: در این شهرستان ۳ باب مجتمع خدماتی رفاهی در محورهای بندرخمیر_بندرلنگه، بندرلنگه_بندرعباس و بندرلنگه_بستک در حال بهره برداری می باشد و ۲ باب مجتمع خدماتی رفاهی در محور بندرلنگه_پارسیان در حال ساخت است که پیش بینی می شود عملیات اجرایی احداث آنها تا نیمه اول سال آینده تکمیل و آماده بهره برداری خواهند شد.