شناسهٔ خبر: 189289 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

عملیات اجرایی روکش آسفالت محورکمربندی سیرجان به سمت کرمان آغاز می‌شود

عملیات اجرایی روکش آسفالت محورکمربندی سیرجان به سمت کرمان به زودی آغاز می‌شود مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: عملیات اجرایی روکش آسفالت محور سیرجان به کرمان محدوده گردنه خانه سرخ و کمربندی سیرجان به سمت کرمان به زودی آغاز می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کرمان)، علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان گفت: عملیات بهسازی و روکش آسفالت نقاط نیازمند بهسازی در محورهای کرمان به سیرجان، کمربندی سیرجان و سیرجان به کرمان در مجموع به طول ۸۰ کیلومتر با شرکت‌های پیمانکاری منعقد شده است که با افزایش دما و گرم‌تر شدن زمین عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

 عبداللهی اظهار کرد: اجرای روکش آسفالت مسیرهای یاد شده در قالب ۵ قرارداد با شرکت‌های پیمانکاری و راه‌سازی منعقد شده که در مجموع حدود ۲۸۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات ملی "سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای" به آنها اختصاص یافته است.

 وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری ۹ قرارداد نیز برای بهسازی و روکش آسفالت محورهای کرمان - سیرجان به سمت بندر عباس و بالعکس با پیمانکاران راهداری و راه‌سازی منعقد شده است، افزود: طی ۱۱ ماهه امسال، آسفالت حدود ۶۰ کیلومتر از راه‌های سیرجان به بندرعباس و کرمان نوسازی شده که مجموع این قراردادها حدود ۱۹۰۰ میلیارد ریال است.