شناسهٔ خبر: 189887 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

جابه‌جایی بیش از ۱۰۵ هزار نفر مسافر از شهرستان پارس آباد اردبیل

ببینید| طرح سه روزه تشدید کنترل و نظارت مشترک ناوگان حمل و نقل مسافری با حضور نمایندگان سازمان راهداری و پلیس راه کشور در پاسگاه پلیس راه کرج -قزوین رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد گفت: بیش از ۱۰۵ هزار نفر مسافر در ۱۱ ماهه گذشته از این شهرستان به مقاصد مختلف کشور جابه‌جا شده اند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، اصغر علیزاده رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس آباد در بازدید از شرکت‌های مسافر بری با بیان اینکه بیش از ۱۰۵ هزار نفر مسافر مسافر توسط ۲۲ دستگاه اتوبوس و ۵۶ دستگاه سواری از شهرستان پارس آباد جابه‌جا شده گفت: این میزان جابه‌جایی در قالب ۱۷ هزار سفر انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در مدت یاد شده ۳۵۷ هزار تن کالا توسط ۱۲ شرکت حمل‌ونقل از شهرستان پارس آباد جابه‌جا شده افزود: در این مدت ۳۶ هزار و ۵۲۱ برگ بارنامه نیز در این شهرستان صادر شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس آباد حفاظت و صیانت از حریم راه‌ها را بعنوان سرمایه ملی خط قرمز راهداری دانست و گفت: تا کنون با حضور ۲هزار مورد گشت راهداری در حریم از ۱۴۵ مورد تجاوز به حریم راه جلوگیری شده،۸۶۰ کیلومتر از حریم راه آزادسازی،۱۷۲ مورد تابلوهای تبلیغاتی غیرمجاز و معیوب برچیده شده و ۱۰۰ مورد دکه‌های غیرمجاز جمع آوری شده است.

علیزاده لکه گیری بیش از ۱۰ هزار متر مربع از محورهای مواصلاتی شهرستان پارس آبادد را در ۱۱ ماهه گذشته یادآور شد و اظهار کرد:۵۱ هزار متر مربع عملیات روکش آسفالت در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی این شهرستان اجرا شده است.

وی رنگ آمیزی ۵۳۰ مورد از پایه تابلو علائم و پایه چراغ چشمک زن، نصب و تعمیر ۲۱۰ شاخه گاردریل، تعریض ۷ مورد آبروهای موجود، رنگ آمیزی ۷۵ عدد سرعت کاه‌ها، شستشوی۳ هزار عدد تابلو و علائم راه‌های اصلی تنقیه و پاک‌سازی ۵۱۰ دهانه پل را از دیگر اقدامات مهم راهداران در ۱۱ ماهه گذشته برشمرد.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس آباد از خط کشی ۱۹۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان پارس آباد در ۱۱ ماهه گذشته خبر داد و خاطرنشان شد: در مدت یاد شده ۹۱۵ کیلومتر از حریم راه‌ها پاک‌سازی شده است.

 علیزاده در جهت آگاهی دهی به رانندگان جهت رعایت قوانین راهور در جاده به تهیه، تعمیر و نصب ۸۳ متر مربع تابلو اطلاعاتی،۸ عدد بنر اطلاعاتی و ۴۷۰ عدد علائم در راه‌های شهرستان پارس آباد اشاره کرد و تصریح کرد:۱ هزار و۵۰۰ عدد از پل‌ها و نقاط پربرخورد با دپو مصالح آشکارسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه ۹۵ کیلومتر از راه‌های روستایی و مرزی این شهرستان در۱۱ ماهه گذشته تسطیح شده گفت: راهداران ۷۱۵ کیلومتر از شانه راه و افتادگی شانه را با شن ریزی تسطیح و اصلاح کرده‌اند.