شناسهٔ خبر: 189969 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

چرا بلیت قطار سخت پیدا می‌شود؟/ سوال وزیر راه و پاسخ مدیر عامل شرکت راه‌آهن

ببینید | برگزاری ستاد سفرهای نوروزی 1404 به ریاست وزیر راه و شهرسازی کم‌یاب بودن بلیت قطار؛ از جمله موضوعات مورد بررسی در دومین جلسه ستاد سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ در وزارت راه و شهرسازی بود و وزیر راه و شهرسازی علت آن را برای سفرهای نوروزی جویا شد. مدیرعامل شرکت راه آهن نیز از تقاضای ۲۵ میلیونی در برابر عرضه فقط یک و نیم میلیون بلیت سخن گفت و تلاشی که برای حذف ربات‌ها و خریدهای بی‌ضابطه شده است را شرح داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در دومین نشست ستاد سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ که با حضور معاون وزیر و مدیران عامل و روسای شرکت ها و سازمان های تابعه حوزه های حمل و نقل برگزار شد، از جبارعلی ذاکری مدیرعامل شرکت راه آهن سوالی را مبنی بر وجود گلایه‌ عمومی و عدم دسترسی به بلیت قطار مطرح کرد که ذاکری در پاسخ گفت: در برابر ۲۵ میلیون تقاضای ثبت شده در سامانه، ۱.۵ میلیون بلیت عرضه شده است. 

وی تصریح کرد: در اوایل حضورم در شرکت راه آهن این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و متوجه شدیم که عده ای شبانه با فعال کردن ربات هایی نسبت به خرید بلیت اقدام می کردند. این درحالی است که سامانه، امکان ارائه مشخصات هویتی خریدار، زمان خرید و تعداد بلیت های فروش رفته را نمایش می دهد.

ذاکری خاطرنشان کرد: به طور مثال شبانه در یک دقیقه ۱۰۰ بلیت از سامانه برداشت شده است و این نشان می دهد که ربات هایی فعال بوده است. 

مدیرعامل شرکت راه آهن تاکید کرد: برای جلوگیری از فعالیت ربات ها، شرکت حمل و نقل ریلی رجا دو ماه قبل سازوکاری را فراهم کرد ( من ربات نیستم) که خریدار بلیت فقط با فعال کردن آن و وارد کردن کپچا بتواند نسبت به خرید بلیت قطار اقدام کند.