شناسهٔ خبر: 191430 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

جابه‌جایی بیش از ۳۴۰۰۰ مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای چهارمحال‌وبختیاری

جابجایی مسافر با ناوگان عمومی خراسان رضوی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از جابه‌جایی بیش از ۳۴ هزار و ۷۵۸ مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان از ابتدای طرح نوروزی (۲۳ اسفندماه) تاکنون (۲۸ اسفندماه) خبر داد.  

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری)، سعید خدابخشی اظهار کرد: از ابتدای طرح نوروزی تا کنون جابجایی بیش از ۳۴۰۰۰ مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای چهارمحال‌وبختیاری صورت گرفته که جابجایی این تعداد مسافر در قالب ۴۸۳۵ سفر انجام شده و نسبت به مدت زمان سال گذشته از نظر تعداد مسافر نزدیک به ۲۲.۹ درصد و از نظر سفر۲۶.۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سال گذشته در این مدت ۴۵ هزار و ۹۷ مسافر در قالب ۶۵۶۹ سفر در محورهای استان جابه‌جا شدند.

وی ضمن تاکید به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی یادآور شد: استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی علاوه بر کاهش ترافیک، کاهش هزینه‌های حمل و نقل، کاهش آلودگی هوا، موجب اشتغال و توسعه پایدار می‌شود. 

خدابخشی با اشاره به اینکه با هدف ارتقای ایمنی در جاده‌ها، سلامت سفر مسافران، آموزش و آگاهی بخشی به رانندگان در پویش «نه به تصادف» افزود: کارشناسان حوزه حمل و نقل با انجام گشت‌های مستمر به صورت شبانه روزی وضعیت جابجایی حوزه مسافر را انجام می‌دهند. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تلفن گویای ۱۴۱ آماده دریافت هرگونه پیشنهاد، انتقاد و شکایت در مورد ناوگان حمل و نقل مسافری، شرکت‌ها و رانندگان استان در تمام ساعات شبانه روز است.