به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کهگیلویه و بویراحمد)، هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور البته با اشراف و اطلاعات کافی روی حوزه راه های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد در سفری کاری و یک روزه به این استان و بازدید میدانی از مسیرها و جاده های ارتباطی به ویژه جاده پاتاوه – دهدشت، یاسوج – اصفهان و مسیر یاسوج – اقلید گچساران- باباکلان به دنبال نسخه های نجات بخش و خروج این استان از این وضعیت بغرنج و بن بست ارتباطی است.
به گفته بازوند، کهگیلویه و بویراحمد از جمله استان ها و شاید تنها استانی است که حتی یک کیلومتر آزادراه ندارد، کمتر از ۴۰۰ کیلومتر بزرگراه دارد، دارای بیشترین راه شوسه و خاکی در حوزه راه های روستایی است و وضعیت راه های اصلی این استان به شدت نامناسب و دارای نقاط پرحادثه و خطرناک جاده ای با توجه به شرایط خاص و کوهستانی بودن منطقه است.
بازوند تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد اما با این بحران و ضعف محسوس زیرساختهای جاده ای در کانون توجه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی برای عبور از این وضعیت بغرنج قرار گرفته است و سال ۱۴۰۴ نوید بخش خبرهای خوب در این حوزه مهم زیرساختی برای استان خواهد بود.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد طی این برنامه گفت:رصد فضای عمومی جامعه حاکی است که مردم کهگیلویه و بویراحمد به شدت خواهان اتصال مرکز استان به آزاده راه شیراز به اصفهان هستند.
علی پارسایی افزود: با اتصال کهگیلویه و بویراحمد به آزادراه، استان به طور کامل از بن بست جاده ای خارج و به عنوان مرکز و حلقه اتصالی کریدور شمال به بنادر جنوبی کشور نقش آفرینی خواهد کرد.
وی عنوان کرد: عزم وزارت راه و شهرسازی مبنی بر تقویت جادههای ارتباطی و اتصال این استان به شبکه ریلی و آزادراهی استوار است. در این بازدید مدیرکل راه و شهرسازی چالش ها و اولویت های کاری وزارت راه و شهرسازی در استان را تشریح و خواهان تخصیص و جهش اعتباری برای تکمیل کمربندی یاسوج، تکمیل محور یاسوج شیراز، احداث پل مختار و پل سریز، احداث باند دوم و تقاطع های موجود در کمربندی گچساران، احداث تقاطع های محور پاتاوه دهدشت و احداث محور خیرآباد به دهدشت شد که در این خصوص قول مساعد و همکاری کامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور را دریافت کرد.