به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل ،کلیم اله وثوقی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل در بازدید از ترمینال مسافربری مرکز اردبیل گفت:طرح جابجایی مسافران نوروزی از ۲۳ اسفند در استان اردبیل شروع شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه از ۲۳ اسفند تا ۹ فروردین ماه ۴۹ هزار نفر مسافر از استان اردبیل به مقاصد مختلف جابجا شده تصریح کرد:در مدت مشابه سال قبل ۴۸ هزار و ۸۱۵ نفر مسافر جابجا شده بودند.
عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه از تعداد ۴۹ هزار مسافر جابجا شده بیش از ۳۱ هزار نفر مربوط به خارج از استان است اظهار کرد:۶۳ درصد از کل مسافران جابجا شده شامل مسافرانی است که به خارج از استان سفر کرده اند.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل با بیان اینکه این میزان جابجایی مسافر در قالب ۷ هزار و ۸۴۴ سفر انجام شده اظهار کرد:از این میزان ۳هزار و ۴۵۹سفر برون استانی است که ۴۵ درصد از سفرها را شامل می شود.
عضو شورای ترافیک استان اردبیل گفت :در تعداد سفر نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۸ هزار و ۷۴۸ مورد بود کاهش ۱۰ درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل افزود: در این مدت ۲۷ هزار و ۳۸۰ نفر با وسیله نقلیه اتوبوس،۴ هزار و ۲۲۲ نفر مسافر با وسیله نقلیه مینی بوس و ۱۷ هزار و ۳۳۰ نفر نیز با وسیله نقلیه سواری از استان اردبیل جابهجا شده اند.
وی از خدمات رسانی یکهزار و ۳۰۰دستگاه ناوگان عمومی مسافربری در ایام نوروز و طرح جابجایی مسافران نوروزی در استان اردبیل خبر داد و خاطرنشان شد: از این میزان ۲۶۱ دستگاه اتوبوس، ۷۵۱ دستگاه سواری و ۲۵۰ دستگاه مینی بوس در خدمت مردم و مسافران نوروزی است.
وثوقی به استقرار تیم های نظارت و بازرسی در ترمینال های مسافربری اشاره کرد و ادامه داد: مردم و مسافران هرگونه انتقاد و شکایت از عملکرد شرکت ها و رانندگان را به تیم بازرسی گزارش کنند و یا از طریق سامانه ۱۴۱به کارشناسان راهداری اطلاع دهند تا در اسرع وقت به تخلفات رسیدگی شود.