شناسهٔ خبر: 194505 - سرویس وزارتی
نسخه قابل چاپ

در نشست تخصصی کارگروه شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور انجام شد؛

بررسی و تصمیم‌گیری در مورد ۶ پایانه مرزی غرب کشور

حامد‌رضا حیدری نشست تخصصی کارگروه شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به ریاست سرپرست دفتر تجاری و امور تشکل های وزارت راه و شهرسازی و مسئول دبیرخانه این شورا با حضور اعضا و نمایندگان دستگاه ها و نهادهای عضو برگزار شد و ۶ پایانه مرزی حاضر در غرب کشور مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نشست تخصصی کارگروه شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به ریاست حامدرضا حیدری سرپرست دفتر تجاری و امور تشکل های وزارت راه و شهرسازی و مسئول دبیرخانه این شورا با حضور اعضا و نمایندگان دستگاه ها و نهادهای عضو برگزار شد.

سرپرست دفتر تجاری‌سازی و امور تشکل ها و مسئول دبیرخانه این شورا به خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: در این نشست، «طرح جامع پایانه مرزی آستارا در محل جدید (کمربندی آستارا-اردبیل)، بازنگری طرح جامع ساماندهی پایانه مرزی بازرگان، بازنگری طرح جامع ساماندهی پایانه مرزی تمرچین، آخرین وضعیت طراحی آیین اختیاری پایانه مرزی رازی، طرح جامع پایانه مرزی کوزه‌رش، درخواست شهرداری منطقه ۵ تهران برای احداث ایستگاه و خوابگاه آتش‌نشانی در مرز مهران» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: تصمیمات لازم در مورد هر یک از موارد فوق الذکر در این نشست اتخاذ شد تا جهت طرح و تصویب در نشست ۳۴ شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به ریاست وزیر راه و شهرسازی ارائه شود.

سرپرست دفتر تجاری سازی و امور تشکل ها باتوجه به نقش مهم پایانه های مرزی زمینی در تحقق هدف‌گذاری ترانزیت سالانه ۴۰ میلیون تن کالا در افق قانون برنامه هفتم پیشرفت، بر تکالیف مرتبط با تعیین شیوه مدیریت امور زیربنایی و فرایندی، هماهنگی میان سازمان ها و نهادهای مستقر در پایانه های مرزی و نیز بین پایانه های مرزی در دو طرف و مقوله ساماندهی و سازماندهی پایانه های مرزی زمینی مبتنی بر رویکردهای نوین تاکید کرد.

حیدری با تاکید بر اینکه «مرز محل عبور است نه توقف»، خاطرنشان کرد: این شورا در چهارچوب تکالیف و وظایف محوله، اقدامات هماهنگ و هم افزا کننده بین کلیه واحدهای مستقر در پایانه های مرزی را به صورت مستمر و به نحوی که کلیه بازیگران و فعالان عرصه تجارت و حمل‌ونقل بین‌المللی از نتایج این اقدامات بهره مند شوند، در دستور کار و اولویت قرار داده است.