به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان)، محمدعلی طالبی کرمان را بهشت سرمایهگذاری خواند و اظهار کرد: همه فعالان اقتصادی از فرصتهای فراوان سرمایهگذاری در استان آگاهند و موقعیت ممتاز کرمان بهویژه در مسیر راههای ترانزیتی جنوب و شرق کشور و عبور دو محور ریلی سراسری تهران–بندرعباس و تهران–زاهدان از این استان، جایگاهی کمنظیر برای آن ایجاد کرده است و این موضوع باعث شده گستردهترین شبکه راههای کشور در استان کرمان قرار گیرد.
طالبی افزود: ظرفیتهای بیشماری در استان کرمان وجود دارد که بخش قابل توجهی از آنها به حوزه حملونقل بازمیگردد، موقعیت ممتاز جغرافیایی کرمان، از نظر پهناوری و جایگاه ارتباطی در کشور، این استان را به یک قطب مهم تبدیل کرده است.
استاندارکرمان با اشاره به عزم جدی استان در نوسازی ناوگان حملونقل عمومی، خاطرنشان کرد: در راستای طرح جوانسازی ناوگان، تسهیلاتی به ارزش ۱۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس در نظر گرفته شده است که در این راستا در سطح استان نیز تلاش داریم با همکاری بنگاههای بزرگ اقتصادی و منابع داخلی، تسهیلات تکمیلی فراهم کنیم تا سن ناوگان حملونقل عمومی استان به زیر ۱۰ سال کاهش یابد و از تردد خودروهای فرسوده جلوگیری شود.
طالبی در پایان یادآورشد: امروز فرصت بسیار مناسبی برای سرمایهگذاری در استان کرمان فراهم شده و تمامی مسئولان استان در کنار سرمایهگذاران ایستادهاند. امیدوارم با همافزایی موجود، شاهد توسعه زیرساختهای حملونقل و رشد اقتصادی استان باشیم.
شهباز حسنپور، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در این همایش با اشاره به موقعیت جغرافیایی و زیرساختی استان کرمان اظهار داشت: ما پهناورترین استان کشور هستیم، اما در استان کرمان حتی یک متر آزادراه وجود ندارد. که متأسفانه بیشترین فشار بر دوش رانندگان زحمتکش است که ۹۰ درصد آنان مالک وسیله نقلیه خود نیستند.
حسنپور در ادامه به تفاهمنامه در دست تدوین میان سازمان راهداری، اتاق بازرگانی و استانداری کرمان اشاره کرد و گفت: در این تفاهمنامه ساخت ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان پیشبینی شده است که پیشنهاد میکنیم با موافقت استاندار و رئیس سازمان راهداری، این میزان به ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش یابد.
در این همایش علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی و طبیعی استان کرمان افزود: وجود جاذبههای گردشگری، باغات پسته و مرکبات، همچنین معادن و ذخایر ارزشمندی نظیر فیروزه، استان کرمان را به یکی از کانونهای اصلی حملونقل در کشور تبدیل کرده است.
عبداللهی همچنین نوسازی ناوگان حملونقل را از اولویتهای جدی استان دانست و تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت خدماترسانی به مسافران و مقابله با پدیده خوابآلودگی در مسیرهای طولانی، ۵۰ مجتمع خدمات رفاهی در حال بهرهبرداری و ۱۰ مجتمع نیز در دست احداث هستند.