شناسهٔ خبر: 195068 - سرویس شرکت‌ها
نسخه قابل چاپ

رکوردشکنی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان با ثبت بیش از ۷۷۰ هزار مورد آزمایش تخصصی

ناصر شعبانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان اظهار داشت: طی سال گذشته این آزمایشگاه موفق شد با انجام بیش از ۷۷۰ هزار مورد آزمایش فنی و تخصصی با به کارگیری تجهیزات نوین و کارشناسان مجرب، ارتقاء کیفیت پروژه‌های عمرانی را در استان خوزستان تضمین کند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، ناصر شعبانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان گفت: ثبت این رکود در پروژه‌های عمرانی ملی، استانی و بخش خصوصی، رقمی بی‌سابقه‌ای است که گواهی روشن بر نقش مؤثر این مجموعه در ارتقاء کیفی پروژه‌های عمرانی استان در کشور است.

شعبانی اضافه کرد: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان به عنوان امین دولت و بازوی توانمند وزارت راه و شهرسازی، توانسته با ارائه خدمات دقیق و منطبق با استانداردهای ملی و بین‌المللی، نقش مهمی در افزایش طول عمر مفید و کاهش هزینه‌های پروژه‌های عمرانی ایفاء کرده و امنیت را به مردم هدیه دهد.

وی افزود: در سال گذشته آزمایشگاه استان موفق به ثبت رشد ۱۰ درصدی در تعداد آزمایش‌های انجام‌شده نسبت به سال ۱۴۰۲ شد که شامل بیش از ۳۰۵ هزار مورد آزمایش خاک، ۲۹۵ هزار مورد آزمایش بتن، ۷۱ هزار مورد آزمایش آسفالت، و سه هزار و ۶۶ مورد آزمایش خاص بوده است.

شعبانی با اشاره به تجهیز آزمایشگاه به فناوری‌های نوین گفت: برای نخستین بار آزمایش PIT با همکاری بخش خصوصی، و آزمایش‌های نوین از جمله RCPT، RCMT، آزمایش پرسیومتری، و مقاومت کششی آسفالت اشباع شده انجام شده است. همچنین تجهیزات آزمایشگاهی مدرن از جمله دستگاه‌های مغزه‌گیری، اسپکتروفتومتر و نورسنج پیشرفته در استان طی سال گذشته به دیگر تجهیزات منحصربفرد آزمایشگاه استان افزوده شده است.

وی ادامه داد: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان با دارا بودن ۷ شعبه در شهرهای مختلف و استقرار بیش از ۵۰ واحد محلی در استان، آمادگی دارد در کمتر از ۲ ساعت خدمات آزمایشگاهی را به پروژه‌های عمرانی ارائه کند.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان خوزستان با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی گفت: این آزمایشگاه در سال گذشته ۴ هزار و ۸۲۶ نفر- ساعت آموزش‌های تخصصی شامل کارگاه و سمینار برگزار کرده و نیز دو کارگاه آموزشی مهم در زمینه بهینه‌سازی طرح اختلاط بتن با هوش مصنوعی و نقش AI در آزمایش دانسیته صحرایی برگزار کرده است.

شعبانی تأکید کرد: اولویت این آزمایشگاه ارائه خدمات با کیفیت و دقیق است. در همین راستا، بیش از یک‌هزار مورد کالیبراسیون تجهیزات و ۱۲ مورد خدمات به آزمایشگاه‌های خصوصی استان انجام شده است.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو گفت: طی امسال خرید تجهیزات انجام آزمایش قیر عملکردی (PG) و دستگاه PIT جدید در دستور کار قرار گرفته تا همچنان پیشتاز ارائه خدمات تخصصی و مطلوب آزمایشگاهی در کشور باشیم.