شناسهٔ خبر: 196955 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در راستای ارتقای ایمنی راه‌های استان قم اجرا و آماده بهره‌برداری شد:

احداث ۹ هزار مترمربع پارکینگ اضطراری آزادراه قم - تهران

خبر رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قم گفت: در قالب طرحی امانی و با حضور ۱۲ نفر عوامل فنی و به‌کارگیری ۹ دستگاه انواع ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین، سه باب پارکینگ اضطراری، جمعاً به مساحت ۹ هزار مترمربع، آزادراه قم - تهران احداث و آماده بهره‌برداری شد

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی استان قم، محمد شکری، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قم از احداث ۹ هزار مترمربع پارکینگ اضطراری آزادراه قم - تهران خبر داد.

وی ضمن اعلام خبر فوق افزود: آزادراه قم - تهران به‌عنوان سومین محور ترافیکی کشور نقش‌برجسته‌ای در مبادلات جاده‌ای دارد.

شکری ادامه داد: به دلیل موقعیت کریدوری راه‌های استان، به‌ویژه آزادراه قم - تهران، اتصال جنوب و غرب کشور به پایتخت، ارتقا ایمنی این کریدور مهم در دستور کار این اداره کل دارد.

وی اجرای انواع طرح‌های عمرانی در دو قالب پیمانی و امانی را در زمره امور متداول جهت تأمین ایمنی و تسهیل شدآمد این محور مهم کشور دانست و تصریح کرد: از مهم‌ترین عوامل حوادث جاده‌ای که بالغ بر ۷۰ درصد تصادفات را در بر می‌گیرد عامل خطای انسانی ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی راننده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قم توضیح داد: احداث پارکینگ‌های اضطراری در طول راه‌های برون‌شهری فرصتی جهت توقف و استراحت کوتاه رانندگان و سرنشینان خودروها ایجاد می‌کند که به همین منظور طی دوماهه گذشته نسبت به احداث سه باب پارکینگ اضطراری در آزادراه قم - تهران اقدام شد.

شکری مساحت سه باب پارکینگ اضطراری در آزادراه قم - تهران را جمعاً ۹ هزار مترمربع عنوان کرد و گفت: دوباب از پارکینگ‌های اضطراری در لاین غربی (حدفاصل کیلومتر ۵۵ تا ۴۰) و یک باب دیگر درلاین شرقی (کیلومتر ۵۵) این آزادراه احداث و آماده بهره‌برداری‌شده‌اند.

وی در خصوص مشخصات فنی - اجرایی این طرح که به طور کامل به‌صورت امانی و توسط عوامل و ماشین‌آلات اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قم احداث شده‌اند عنوان کرد: به‌منظور تسطیح محل‌های احداث پارکینگ‌ها نسبت به خاک‌برداری اقدام و در ادامه با بارریزی و تیغ‌زنی، سطوح اجرا شده آماده آب کوت و کوبش (متراکم‌سازی) گردید و در خاتمه با توزیع و پخش حجمی مناسب از تراشه آسفالت و کوبش مجدد آن، پارکینگ احداث و آماده بهره‌برداری‌شده است.

شکری تعداد عوامل فنی در اجرای طرح را ۱۲ نفر اعلام و افزود: ۹ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری (غالباً سنگین) از شروع عملیات اجرایی طرح، به کار گرفته شدند.

وی در ادامه یادآور شد: پارکینگ‌ها آماده بهره‌برداری‌شده‌اند که پس از جمع‌آوری گاردریل‌های حاشیه آنها، جهت استفاده کاربران گرامی بازگشایی می‌شوند.

شکری در خاتمه با قدردانی از عوامل ساعی اداره متبوع که ضمن تسریع در روند اجرای طرح، دقت مضاعفی در احداث پارکینگ‌ها لحاظ نموده‌اند تأکید کرد: راهداری فعالیتی صرفاً اداری و شغلی نیست، لذا عزیزانی که در این مجموعه فعالیت می‌کنند به معنای واقعی کلمه با فداکاری امور را پیش می‌برند.