شناسهٔ خبر: 197833 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

سرمایه‌گذاری ۴۵ هزار میلیارد ریالی در طرح‌های مسکن

سرمایه‌گذاری ۴۵ هزار میلیارد ریالی در طرح‌های مسکن مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در راستای حمایت از سرمایه گذاری در استان در حوزه مسکن ۴۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال درسطح استان سرمایه‌گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از آذربایجان غربی، پیمان آرامون اظهار داشت: این میزان سرمایه‌گذاری در شهرهای ارومیه و مهاباد برای ۴ طرح حوزه مسکن بوده که قابلیت احداث ۵۰۲ واحد تجاری، ۳۹۰ واحد مسکونی و ۲۳۱ واحد با سایر کاربری‌ها دارند.

وی اضافه کرد: در بخش سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن نیز در سطح استان ۴۰۱ هکتار زمین با قابلیت واحدپذیری ۱۴ هزار و ۹۳۰ واحد در ۱۳ شهرستان وجود دارد که آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در بخش طرح‌های گروه ساخت نهضت ملی مسکن نیز در سطح استان ۴ هزار و ۱۷۹ واحد با پنج هزار و ۸۸۸ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال سرمایه‌گذاری و ۹۷۰ میلیارد ریال آورده متقاضیان در حال احداث است که در مجموع پیشرفت ۶۱ درصدی دارند.

آرامون افزود: در بخش انبوه سازی نیز ۱۴ پروژه نهضت ملی مسکن در سطح استان وجود دارد که قابلیت احداث چهار هزار و ۵۶۹ واحد را دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به بررسی های انجام شده در کمیته تخصصی جذب سرمایه‌گذاری راه و شهرسازی استان بسته‌های سرمایه گذاری در حوزه اجرای پروژه‌های ساخت مسکن آماده شده که تمهیدات تشویقی برای سرمایه‌گذاران شرکت در همایش پیش‌بینی شده است.