به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما، بر اساس اطلاعیه این شرکت، با توجه به وقفه ۱۳روزه در عملیات بازگشت حجاج به کشور، از ۲۱ خردادماه، همزمان با آغاز جنگ ۱۲روزه تحمیلی به کشور، محدودیتهایی در فضای پروازی ایجاد شد که منجر به توقف موقت پروازهای بازگشت شد. خوشبختانه با بهبود شرایط، عملیات بازگشت از امروز از سر گرفته شد.
نخستین پرواز بازگشت از مدینه ساعت ۰۷:۳۰ صبح امروز در فرودگاه مشهد به زمین نشست و دومین پرواز نیز طبق برنامه، ساعت ۱۱ امروز وارد فرودگاه شد.
براساس تصمیمات اتخاذ شده، انتقال حجاج استانهای خراسان رضوی و خراسان شمالی به "هما" واگذار شده است.
روابط عمومی "هما" درباره انجام پرواز سایر ایستگاه ها نیز اطلاع داده است که در صورت صدور مجوز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بهبود شرایط پرواز، پروازها طبق برنامه انجام خواهند شد.
گفتنی است؛ نخستین گروه از حجاج بیتاللهالحرام شامل یکهزار و ۲۵۱ نفر، امروز پنجم تیرماه ۱۴۰۴ پس از وقفهای ۱۳ روزه، با ۵ پرواز از فرودگاه مدینه وارد فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد شدند.
شایان ذکر است؛ کارکنان اعزامی هما به عربستان با تمام توان در حال برنامهریزی برای بازگرداندن سایر حجاج به کشور هستند و پروازهای بعدی نیز براساس زمان بندی صورت گرفته انجام خواهند شد.