به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، «مرتضی سالاری» مدیر بنادر غرب هرمزگان اظهارکرد: مجموع تخلیه و بارگیری کالا در بنادر غرب استان در بازه زمانی فروردین، اردیبهشت و خرداد امسال سه میلیون و ۳۰۲ هزار و ۴۶۲ تن با افزایش ۱۳ درصد بوده است.
وی ادامه داد: از این میزان، یک میلیون و ۷۷۵ هزار و ۶۷۳ تن با افزایش ۱۵ درصدی مربوط به کالاهای غیرنفتی بوده که افزایش چشمگیری را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
مدیر بنادر غرب هرمزگان بیان کرد: همچنین در حوزه کالاهای نفتی نیز یک میلیون و ۵۲۶ هزار و ۷۸۹ تن با افزایش ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری شده که بیانگر تداوم فعالیتهای گسترده در بخش را نشان میدهد.
سالاری با اشاره به موقعیت راهبردی بنادر غرب هرمزگان، خاطرنشان کرد: این دستاوردها حاصل تلاش شبانهروزی کارکنان بندری، تعامل سازنده با صاحبان کالا و ارتقای زیرساختهای لجستیکی و عملیاتی در این منطقه است.
افزایش ۴۴ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی
وی در بخش دیگری از ثبت عملکردی قابل توجه در صادرات و حمل و نقل ساحلی (کابوتاژ) خبر داد و افزود: در مجموع یک میلیون و ۹۰۳ هزار و ۱۱۳ تن کالا از طریق بنادر غرب استان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش ثبت شده است.
به گفته سالاری؛ از این میزان، یک میلیون و ۹ هزار و ۹۲۶ تن مربوط به صادرات کالاهای غیرنفتی نظیر میوه و ترهبار، خشکبار، مصالح ساختمانی و مواد معدنی بوده که با افزایش قابل توجه ۴۴ درصدی همراه بوده است.
مدیر بنادر غرب هرمزگان گفت: از مجموع صادرات انجام شده در این بازه زمانی همچنین ۸۹۳ هزار و ۱۸۷ تن به صادرات فرآوردههای نفتی اختصاص دارد که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۱ درصد افزایش داشته است.
سالاری با اشاره به اهمیت حملونقل ساحلی در پشتیبانی از زنجیره تأمین کالا در کشور، ادامه داد: در بخش حملونقل ساحلی (کابوتاژ) نیز یک میلیون و ۷۰ هزار و ۱۵۳ تن کالا شامل ۶۰۴ هزار و ۲۹۲ تن فرآورده نفتی و ۴۶۵ هزار و ۸۶۱ تن کالای غیرنفتی در بنادر غرب استان جابهجا شده است.