شناسهٔ خبر: 198993 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در جلسه هماهنگی پروژه های کریدور تهران_بندرعباس عنوان شد

انجام بهسازی ۲۰۰ کیلومتر آسفالت در محور سیرجان_شهربابک و شهربابک_انار

کریدور تهران_بندرعباس مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمان در جلسه هماهنگی پروژه های کریدور تهران- بندرعباس از انجام بهسازی ۲۰۰ کیلومتر آسفالت در محور سیرجان_شهربابک و شهربابک_انار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان) علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمان از انجام عملیات بهسازی ۲۰۰ کیلومتر آسفالت در محور سیرجان_شهربابک و شهربابک_انار در قالب طرح ارتقای ایمنی کریدور تهران_بندرعباس خبر داد و افزود: این پروژه در چند قطعه در حال اجرا است و هدف آن بهسازی، ایمن‌سازی و افزایش کیفیت تردد در این مسیر پرتردد و ترانزیتی است. ️

وی در ادامه بیان کرد: نوع عملیات اجرایی شامل تثبیت محور با روش بازیافت سرد و سیمان و اجرای روکش آسفالت در مقاطع مختلف مسیر است که با نظارت مستمر فنی در حال انجام است. ️

عبداللهی گفت: هدف اصلی از اجرای این پروژه، ارتقای سطح ایمنی محور، کاهش تصادفات جاده‌ای، بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تسهیل در تردد ناوگان عمومی و کالا و تقویت نقش راهبردی این محور در کریدور شمال_جنوب کشور است, همچنین در خصوص رفع پاره ای از مشکلات نظیر تامین سوخت، قیر موردنیاز و آب بحث و گفتگو صورت گرفت.

️لازم به ذکر است؛ در این جلسه کاظمی معاون راهداری و قادری رئیس اداره نگهداری راه ها،کارشناسان آزمایشگاه مکانیک خاک، مشاورین و پیمانکاران پروژه مذکور حضور داشتند.