شناسهٔ خبر: 199242 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

طرح احداث مجتمع اداری، راهکاری برای تمرکز خدمات در شهرستان‌های کوچک استان چهارمحال و بختیاری

. مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر نبود ساختار اداری مستقل برای اداره راه و شهرسازی در فلارد، خواستار اجرای طرح مجتمع اداری برای شهرستان‌های زیر ۷۰ هزار نفر جمعیت شد و گفت: این اقدام به کاهش تقاضا برای زمین و افزایش بهره‌وری خدمات منجر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی وچهارمحال و بختیاری)، خدایار باقری، مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان فلارد، گزارشی از وضعیت زیرساخت‌های عمرانی، راه‌های مواصلاتی و مسائل مرتبط با استقرار ادارات در این شهرستان ارائه کرد.

وی با اشاره به نبود چارت سازمانی مستقل برای اداره راه و شهرسازی فلارد اظهار داشت:برخلاف برخی دستگاه‌ها مانند راهداری که در شهرستان ساختار اداری دارند، ما همچنان فاقد چارت مستقل هستیم و پیگیری‌های چندساله برای حل این مشکل تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

باقری با ارائه پیشنهادی در این زمینه گفت: به‌منظور رفع نیاز دستگاه‌های اجرایی و کاهش فشار بر منابع زمین، اجرای طرح مجتمع اداری در شهرستان‌های زیر ۷۰ هزار نفر جمعیت باید در اولویت قرار گیرد. این اقدام علاوه بر کاهش تقاضای زمین، باعث افزایش تمرکز خدمات نیز خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد که تأمین زمین برای سایر دستگاه‌ها نیز باید با نگاه کارشناسی و بر اساس اولویت‌های مشخص انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان درباره پروژه زمین چمن مصنوعی امامزاده حسن نیز تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی مجری این پروژه است، اما روند واگذاری زمین از سوی دستگاه متولی دچار تأخیر شده و اگر اقدام فوری صورت نگیرد، احتمال از دست رفتن اعتبار پروژه وجود دارد.

در ادامه، باقری به پروژه بزرگ راه‌سازی در شهرستان فلارد اشاره کرد و افزود:در حال حاضر، اجرای حدود ۷ کیلومتر از مسیر با برآورد اعتباری ۳۰۰ میلیارد تومان در دستور کار است. طراحی، مناقصه و تجهیز کارگاه این پروژه در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده عملیات اجرایی آغاز شود.

وی از تعریف قطعه دوم این مسیر به طول ۱۰ کیلومتر نیز خبر داد و گفت: «در صورت تأمین مجوزهای لازم، این بخش از پروژه نیز از اواخر مردادماه وارد فاز اجرا خواهد شد.» باقری تملک اراضی را یکی از چالش‌های اصلی پروژه دانست و خواستار همکاری مجموعه شهرستان به‌ویژه شورای تأمین برای تسریع این فرآیند شد.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: اجرای کامل این پروژه در قالب طرح‌های ملی راه‌سازی استان تعریف شده و در مجموع ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده که در صورت تأمین منابع، این عدد می‌تواند تا هزار میلیارد تومان افزایش یابد.