شناسهٔ خبر: 199478 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان گرمی اعلام کرد؛

محورهای مواصلاتی شهرستان گرمی با استفاده از ۲۰۰ تن آسفالت لکه گیری شد

آسفالت رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان گرمی گفت: با استفاده از ۲۰۰ تن آسفالت سرد و گرم محورهای مواصلاتی این شهرستان در سه ماهه گذشته لکه گیری و آسفالت شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، علی بابازاده رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان گرمی در بازدید از محورهای مواصلاتی با بیان اینکه ۱۱۵کیلومتر از راه‌های روستایی آسفالته شهرستان گرمی کانال زنی وحریم زنی شده گفت: در سه ماهه گذشته راهداران ۴۵ کیلومتر از راه‌های روستایی شنی را تیغ زنی و حریم زنی کرده اند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت ۵۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی شهرستان گرمی تیغ زنی و حریم زنی شده تصریح کرد: در جهت جلوگیری از پرت شدن وسایط نقلیه ۱۲ مورد دپوی خاکی در محل پرتگاه‌ها ایجاد شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان گرمی در سه ماهه گذشته شن ریزی ۸کیلومتر از راه‌های روستایی طاووس -گیگال و میکاییل درسی، زرگر-کلان به ایلخانلار را توسط راهداران یادآور شد و اظهار کرد: عملیات ریگلاژ و روکش آسفالت راه روستایی هاچاکند بطول ۳.۵کیلومترو آسفالت راه محوری شکرلو-امراهلو بطول ۲.۵کیلومتر انجام شده است.

بابازاده تعمیر و نصب ۱۶۰عدد علائم، رنگ آمیزی ۲۷۰عدد پایه تابلوها، نصب ۱۵۰ عدد علائم روی گاردریل و نیوجرسی، باز کردن آبچکان پل‌ها و پاکسازی روی پل‌ها ۳ دستگاه، ایجاد ۲ مورد سرعت کاه مجازی، تعمیر و نصب ۱۳۸شاخه گاردریل در راه‌های اصلی فرعی و روستایی ورنگ آمیزی ۱۱۰ متر سرعت کاه‌ها را از دیگر اقدامات مهم راهداران در ۳ ماهه گذشته برشمرد.

وی به خط کشی ۴۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان گرمی اشاره کرد و ادامه داد: در سه ماهه گذشته راهداران ۷۵ کیلومتر از افتادگی شانه راه را رفع و حذف کرده اند.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان گرمی حفاظت و صیانت از حریم راه‌ها را بعنوان سرمایه ملی خط قرمز راهداری دانست و گفت: با حضور گشت راهداری در محورهای مواصلاتی تاکنون جهت جلوگیری از تجاوز به حریم راه ۳عدد تابلو غیر مجاز و بنر غیرمجاز توسط راهداران برچیده شده، ۸مورد اخطار کتبی به متخلفان ابلاغ شده، ۳ مورد کارگاه تعطیل و۵ مورد مجوز ساخت و ساز صادر شده است.

بابازاده در سه ماهه گذشته از جابجایی حدود ۱۷ هزار نفر مسافر از شهرستان گرمی خبر داد و خاطرنشان شد: این میزان جابه‌جایی مسافر توسط ۴ پایانه مسافربری و ۹۶دستگاه ناوگان اتوبوس، مینی بوس و سواری در این شهرستان انجام شده است.