شناسهٔ خبر: 199523 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد؛

ارتقا کیفیت راه‌های استان ایلام برای ایمن‌سازی سفر زائران اربعین

وزیر رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: راه‌های استان ایلام از میانگین راه‌های کشور از نظر کیفیت بهتر است و سالانه تا ۴۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت استان ایلام هزینه شده و ایلام کاهشی ترین استان کشور در میزان تصادفات است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، رضا اکبری معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای عصر امروز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه در جلسه ستاد اربعین استان ایلام، با اشاره به اقدامات انجام شده در سطح استان ایلام اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی را در ایلام مستقر کردیم تا گلوگاه‌های ترافیکی مهران به حمیل را اصلاح کنند.

وی افزود: استان ایلام کاهشی‌ترین استان کشور در میزان تصادفات است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد: راه‌های استان ایلام از میانگین راه‌های کشور از نظر کیفیت بهتر است و سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت استان ایلام هزینه شده است.

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پایانه برکت که روزگاری کوهی از خاک و فاقد زیرساخت بود، امروز در وضعیت خوبی قرار دارد.

 اکبری گفت: از سال ۹۸ تا کنون چندین پروژه حیاتی در این استان کلید خورده و امروز در حال برنامه ریزی برای تکمیل و ارتقا سالانه آنها هستیم.