شناسهٔ خبر: 200344 - سرویس وزارتی
نسخه قابل چاپ

تقدیر رئیس‌جمهور از عملکرد وزارت راه در جنگ ۱۲ روزه/ تأمین ناوگان اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین

ع وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حضور سرزده رئیس جمهور در وزارت راه و شهرسازی، گفت: رئیس‌جمهور از اقدامات وزارت راه و شهرسازی در حوزه جابه‌جایی و حمل کالاهای اساسی در دوران جنگ ۱۲ روزه قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق، صبح امروز یکشنبه پنجم مردادماه در حاشیه نشست با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور که صبح امروز به صورت سرزده از این وزارتخانه بازدید کرد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما به تشریح جزئیات این جلسه پرداخت.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: امروز وزارت راه و شهرسازی برای سومین بار میزبان رئیس‌جمهور بود و در جلسه‌ای صمیمانه و با فرصت مبسوطی که اختصاص داده شد، عملکرد همه حوزه‌های این وزارتخانه مورد بررسی قرار گرفت.

ثبت رکورد در حوزه جابه‌جایی و حمل کالاهای اساسی در دوران جنگ ۱۲ روزه

وی به تقدیر رئیس‌جمهور از همکاران وزارت راه و شهرسازی به علت اقدامات انجام‌شده در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: همت همکاران در بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی به رکوردشکنی در زمینه جابه‌جایی و حمل کالاهای اساسی و حمل‌ونقل جاده‌ای مسافری، طی ایام جنگ منجر  شد.

وزیر راه و شهرسازی به چالش‌های صنعت هوایی در جابه‌جایی حجاج اشاره کرد و گفت: بخش اعظم این جابه‌جایی به دلیل جنگ به صورت زمینی انجام شد. همچنین، آماده‌به‌کار بودن و افزایش جابه‌جایی کالا و مسافر در حوزه ریلی از دیگر موضوعاتی بود که مورد بحث قرار گرفت.

وی تأکید کرد: ریل، هم از نظر محیط‌زیست، هم توسعه پایدار و هم ترانزیت با کشورهای پیرامونی، نقش بسزایی دارد. یکی از نکات کلیدی که رئیس‌جمهور بر آن تأکید داشتند، توسعه قطارهای حومه‌ای، به‌ویژه بین کلان‌شهرها مانند تهران و شهرهای اطراف آن است. این طرح با همکاری شهرداران و استانداران با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

کنترل نرخ‌ بلیت سفرهای هوایی

صادق در ادامه به کنترل نرخ بلیت‌های هوایی اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات با برخی از ایرلاین‌ها، نرخ‌ها کنترل شده و انشاالله با همین نرخ‌های مصوب، جابه‌جایی انجام می‌شود.

وی همچنین از رشد ۱۹ درصدی جابه‌جایی مسافر در حوزه ریلی در سال جاری خبر داد و افزود: در مرزها، به‌ویژه مرز مهران و پایانه برکت، ساماندهی‌های لازم در حال انجام است و حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای منتهی به مرز، روکش آسفالت و تعریض شده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی به کمبود ناوگان اتوبوس در کشور اشاره کرد و گفت: برای ارائه خدمات بهتر به زائران امام حسین(ع) و همچنین جابه‌جایی مردم در سراسر کشور، نیاز به تکمیل ناوگان داریم. با آقای عارف (معاون اول رئیس‌جمهور) جلسه‌ای داشتیم و وزارتخانه‌هایی که می‌توانند اتوبوس در اختیار ما قرار دهند مشخص شده‌اند و این موضوع به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا با تولید داخلی و واردات، ناوگان فرسوده را به‌روزرسانی کنیم تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود.